fbpx
Skip to main content

MEER LEZEN OVER GROEP 8 AFSCHEIDSBOEKEN

Alle informatie op een rij afscheid groep 8

Over onze populaire afscheidsboeken groep 8 hebben wij de afgelopen jaren verschillende blogs geschreven. Allemaal hartstikke leuke en interessante blogs! We dachten, in plaats van al dat switchen tussen de verschillende blogs zetten wij de belangrijkste informatie voor je op een rij.

blog: 20 ideeën voor de afscheidsboeken groep  8

Inmiddels hebben wij bijna tien jaar ervaring met afscheidsboeken groep 8. Het zelf invullen door de kinderen, maakt het voor een eindredacteur natuurlijk een stukje makkelijker om een afscheidsboek samen te stellen, maar toch is er ook volop ruimte, mocht je dat willen, om een heel persoonlijke touch aan een afscheidsboek voor groep 8 te geven. Wil je het zo gemakkelijk en snel mogelijk, beperk je dan tot de pagina’s die door de kinderen zijn ingevuld, ook hartstikke mooi en leuk. Wil je het uitgebreider dan hebben we veel gave mogelijkheden, tips en ideeën. Laat je inspireren!

Blog: Wat vinden onze klanten?

Vorig jaar zomer zijn de eerste afscheidsboeken groep 8 in de nieuwe versie van de digitale drukpersen gerold. Het liep gelijk storm, qua offerte-aanvragen en qua bestellingen. Superleuk is dat 99% van alle offertes resulteerde in een afscheidsboek. Ondanks de aanpassingen in de uitvoeringen waren de reacties unaniem lovend. Zie ook onze blog van 30 april met een overzicht van reacties van scholen en ouders.

BLOG: Voorbeeld van een supergaaf afscheidsboek groep 8

Echt alle afscheidsboeken zijn leuk, lief, speciaal, inspirerend en prachtig. Je wordt er zo vrolijk van. Toch was er één groep 8 die de afgelopen jaren extra opviel. Niet alleen door de vragen die ze hadden bedacht (die ook superleuk waren!), maar vooral door de gave foto’s. Wij vonden het zo leuk dat we het idee graag wilden delen en gelukkig kregen we daarvoor toestemming. Op elke vriendenpagina stond een foto van een 8ste groeper zoals hij of zij zich zag als zijn ‘toekomstige zelf’. De toekomstdromen zijn heel gevarieerd en dat maakt het ook zo leuk. Niet iedereen droomt van een carrière als vlogger (tegenwoordig heel populair) of topvoetballer. Deze kinderen zagen zichzelf als architect, kapper, dj, dierenarts of journalist. Het resultaat was een (h)eerlijk vriendenboekje: een vriendenboek om heel blij van te worden. Een boek om je leven lang te koesteren. Dankjewel dat we dit mogen delen kinderen en meesters van groep 8 - 2017 van de Dalton Oegstgeest! Klik hier voor alle foto's.

blog: vragen voor in je vriendenboekje

We hadden het hiervoor al over alle leuke vragen die ze gebruikten bij het vorige boek. Voor de vriendenboekjes voor groep 8 hebben wij een heleboel vragen waar je uit kunt kiezen, maar je mag de vragen ook zelf verzinnen. Veel scholen en ouders kiezen daarvoor en die vragen zijn heel persoonlijk, creatief en gewoon superleuk. De mooiste van deze vragen zetten we graag voor je op een rijtje. Deze vragen kun je natuurlijk ook gebruiken voor de kinderkijker, het jaarboek of het juf en meester bedankt vriendenboekje. Klik hier voor alle vragen.

BLOG: GROEP 8 25 weetjes en GETALLETJES

Ook hierover schreven wij een blog, want wij hebben natuurlijk wat met 8ste groepers! Het leek ons daarom een leuk idee om alle feitjes, getalletjes en weetjes op een rijtje te zetten. Leuk en interessant om te lezen als je kind in groep 8 zit of daar volgend jaar naar toe gaat. Cijfers over scholen, het aantal leerlingen dat in groep 8 zit, de eindtoets resultaten, adviezen en nog veel meer. Veel leesplezier.

blog: droomberoepen  groep 8

Een vraag die bijna in al onze afscheidsboeken groep 8 voorkomt is ‘over 20 jaar ben ik’. Wij vonden dit een uitgelezen kans om te inventariseren welke beroepen bij groep 8’sters populair zijn. Zijn de droomberoepen anders dan vroeger of komen ze nog (een beetje) overeen? Wij vroegen aan onze klanten of wij deze vraag anoniem mochten inventariseren en de meesten waren positief. Benieuwd naar de droomberoepen 8ste groepers? Je kunt er hier alles over lezen.

praatplaat groep 8

Lees alles over Brechje die een praatplaat maakte voor het afscheidsboek groep  8 van de klas van haar dochter Diewertje.

Blog: waarom een afscheidsboek groep 8 eigenlijk niet mag ontbreken

Waarom een afscheidsboek voor 8ste groepers erbij hoort? Wij geven je 12 redenen! Mocht je die nog nodig hebben.....

Al zin om aan de slag te gaan met een afscheidsboek groep 8?

 1 voorbeelden achtergronden designs afscheidsboek groep 8

Blader door onderstaand voorbeeld van een afscheidsboek groep 8 voor extra inspiratie en lees onze 20 supergave ideeën voor het allermooiste vriendenboekje groep 8

groep 8, tips

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media