fbpx
Skip to main content

BLADER DOOR VOORBEELDEN VAN VRIENDENBOEKEN

Wij zijn natuurlijk een heel klein beetje bevooroordeeld, maar geloof ons, er is echt geen mooier en dierbaarder cadeau dan een vriendenboek. Vriendenboeken zijn er voor alle feestelijke en speciale momenten in het leven; van huwelijk, pensioen, verjaardagen en babyshower tot de populaire afscheidsboeken voor groep 8. Je kunt bij ons kiezen uit heel veel designs, een effen kleur of een eigen ontwerp als achtergrond design van je vriendenboek. We laten je dan ook graag zien hoe mooi en bijzonder onze vriendenboeken zijn. Klik op de foto’s en blader door inspirerende voorbeeldboeken. Neem zeker ook even een kijkje bij onze thema's

Liever een old skool vriendenboekje? Ook dat kan bij ons, maar dan wel  een old skool vriendenboekje helemaal naar jouw wens. Wij hebben lege invulbladen die je met 1 muisklik toevoegt aan je vriendenboekje. Jij kiest het aantal pagina's en je kunt nog leuke extra's toevoegen als fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen. Nieuwsgierig? Blader door het gastenboek of old skool vriendenboekje.

Een vriendenboek is echt het allermooiste cadeau

Huwelijk

Huwelijk

Invul-Gastenboek

Invul-Gastenboek

Verjaardag

Verjaardag

Jubileum

Jubileum

Pensioen

Pensioen

Groep 8

Groep 8

Gouden Huwelijk

Gouden Huwelijk

Afscheid Collega

Afscheid Collega

Babyshower

Babyshower

invul-vriendenboekje old skool

invul-vriendenboekje old skool

Eigen afbeelding als achtergrond vriendenboek mogelijk

Tip: we hebben heel veel mooie designs (meer dan 500!) waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals rood of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

De allermooiste vriendenboeken

Je vindt ze bij Vriendenboeken.nl!

de allermooiste vriendenboeken vind je bij vriendenboeken

 

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media