fbpx
Skip to main content

Ervaringen van onze klanten

Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken. Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten en zetten ons voor dat resultaat ook 100% in. Klanten kunnen hun ervaringen met Vriendenboeken.nl delen via de website van de Feedback Company.

Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten. En dat lukt bijna altijd: 99% van onze klanten is zeer tevreden en waardeert ons gemiddeld met een 9.2. Voor kwaliteit en service scoren we zelfs nog hoger; voor kwaliteit een 9.3 en een 9.6 voor onze klantvriendelijkheid en service. Cijfers waar we best trots op zijn. Maar het allerbelangrijkste vinden we, dat we heel vaak mogen horen dat een vriendenboek een fantastisch cadeau is. Om te ontvangen, maar ook om te geven. Uniek, persoonlijk, een cadeau voor het leven. Een cadeau met een (glim)lach en soms een traan.

Wij nodigen je van harte uit om nog een kijkje te nemen op onze website. Blader eens door een vriendenboek en kijk op je gemakje naar alle mogelijkheden. Maak een proefboek en overtuig jezelf hoe gemakkelijk, snel en mooi alles werkt.

Heb je vragen, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt. We helpen je graag en snel.

Meer lezen? Lees hier alle reviews over Vriendenboeken.nl  

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media