fbpx
Skip to main content

PREVIEW VAN JE VRIENDENBOEK

Preview complete vriendenboek voor eindredacteur beschikbaar

Als eindredacteur van je vriendenboek kun je precies volgen hoe je vriendenboek er gaat uitzien. Hebben vrienden hun vriendenpagina's klaar of heb je zelf fotobladen, sfeerbladen of jaaroverzichten toegevoegd? Je kunt het bekijken in de preview van je vriendenboek.

Je vrienden kunnen de preview van hun eigen vriendenpagina bekijken, echter niet de preview van het hele vriendenboek. 

Veelgestelde vraag over preview vriendenboek

DE WEERGAVE VAN FOTO'S OF GESCANDE TEKSTEN IS IN DE PREVIEW NIET OVERAL EVEN DUIDELIJK. IS DAT DAN OOK ZO IN HET ECHTE VRIENDENBOEK?
Nee, tenzij je zelf al twijfelt over de foto omdat het een onscherpe foto is. In de productversie van je vriendenboek is de weergave van zowel foto's als teksten eigenlijk altijd goed. We houden nl. een ondergrens aan van 480 pixels, juist om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Er kan één uitzondering zijn, als je een klein gedeelte uit een grotere foto snijdt en opslaat. In het vriendenboek wordt dit kleinere gedeelte vergroot (zeker met formaat 30x30) en kan de weergave daardoor minder zijn. Dit komt echter niet vaak voor en speelt met name als de kwaliteit van een foto al matig is (rood bolletje). Houd er ook rekening mee dat foto's die je van de social media of internet haalt vaak worden verkleind of minder pixels hebben. Twijfel je, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen dan bekijken wij de productieversie van je vriendenboek voor je. Dat mag je ook aan ons vragen als je nog niet helemaal klaar bent met je vriendenboek. Is een afbeelding niet goed dan laten we je dat zeker weten. 

voorbeelden preview en echte vriendenboek

De foto's die wij voor deze vriendenpagina's hebben gebruikt hebben allemaal een 'groen bolletje'  (kwaliteit uitstekend), maar ook bij foto's  met minder pixels (oranje bolletje) is het resultaat prima. Twijfel je, mail ons, wij reageren snel.

preview vriendenboek vs. echte vriendenboek

 
Tussen de weergave van kleuren op een beeldscherm en het echte vriendenboek kan wat verschil zitten. We horen onze klanten er eigenlijk amper over, maar we willen je er toch even op attenderen. Dit komt doordat een beeldscherm een lichtbron bevat, wat bij het echte vriendenboek niet zo is en het kleurbereik van een scherm groter is dan het digitale drukproces.
 
 

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media