fbpx
Skip to main content

Drukkerijen vriendenboeken

De productie van de vriendenboeken wordt verzorgd door Telstar Print in Pijnacker en OCC Crossmedia in Breda.

Telstar Print

Sinds 2013 worden onze vriendenboeken digitaal geprint door de vakmensen van Telstar Print. Het team van Telstar Print zorgt dat de vriendenboeken (uitvoering gebonden en spiraalbinding met harde kaft) er altijd prachtig uitzien. Telstar Media is een moderne digitale drukkerij gevestigd aan de Weteringweg 11 te Pijnacker. Zij verzorgt al meer dan 25 jaar allerhande digitaal drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook groot formaat printwerk, fotoboeken (beste getest op kwaliteit in 2017 in de jaarlijkse fotoalbum test) én sinds maart 2013 onze vriendenboeken.

OCC Crossmedia

Sinds de zomer van 2018 is OCC Crossmedia (Superdrukker) betrokken bij de productie van hogere oplages (uitvoering spiraal en geniet met zachte kaft). Met name de afscheidsboeken groep 8 en de sport-vriendenboeken worden door het ervaren en gedreven team van OCC Crossmedia verzorgd. OCC Crossmedia is sinds 2003 een begrip in de grafimedia branche en is gevestigd aan de Prinsenkade 9A te Breda.

waarom Telstar Print en OCC Crossmedia?

Wij werken samen met deze drukkerijen omdat zij zeer ervaren zijn en bewezen hebben, dat ze gaan voor de allerbeste kwaliteit en service. Daarnaast vinden wij het uitermate prettig dat de lijntjes kort zijn en er daardoor altijd snel geschakeld kan worden. Fijn voor ons en fijn voor onze klanten.

Onze klanten zijn zeer tevreden over Telstar Print en OCC Crossmedia BV. Onze vriendenboeken scoren voor wat betreft kwaliteit maar liefst een 9.3!

 vriendenboek vriendenboekje drukkerij

 

Save

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media