fbpx
Skip to main content

Drukkerij Vriendenboeken

De productie van de vriendenboeken wordt verzorgd door Telstar Print in Pijnacker.

Telstar Print

Sinds 2013 worden onze vriendenboeken digitaal geprint door de vakmensen van Telstar Print. Het team van Telstar Print zorgt dat de vriendenboeken er altijd prachtig uitzien; elk vriendenboek is van eersteklas kwaliteit en heeft een luxe uitstraling. Onze klanten zijn niet voor niets unaniem lovend over de kwaliteit van onze vriendenboeken.

Telstar Media is een moderne digitale drukkerij gevestigd aan de Weteringweg 11 te Pijnacker. Telstar Print verzorgt al bijna 30 jaar allerhande digitaal drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook groot formaat printwerk, fotoboeken én sinds maart 2013 onze vriendenboeken. Onze vriendenboeken worden digitaal geprint op de HP Indigo, koploper in afdrukwaliteit en kleur.

waarom Telstar Print?

Wij werken samen met Telstar Print omdat zij zeer ervaren zijn en bewezen hebben, dat ze gaan voor de allerbeste kwaliteit en service. De drukkerij staat zonder meer garant voor hoogwaardig vakmanschap en kwaliteit. Daarnaast vinden wij het uitermate prettig dat de lijntjes kort zijn en er daardoor altijd snel geschakeld kan worden. Fijn voor ons en fijn voor onze klanten.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze vriendenboeken. Onze vriendenboeken scoren voor wat betreft kwaliteit maar liefst een dikke negen!

 vriendenboek vriendenboekje drukkerij

 

Save

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media