fbpx
Skip to main content

LEVERTIJD EN VERZENDING VRIENDENBOEK

Wat is de levertijd van een vriendenboek?

Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een vriendenboek bestellen. Enkele minuten na het afronden van je bestelling, ontvang je een bevestiging per e-mail. Verwerking van de bestelde vriendenboeken gebeurt van maandag tot en met vrijdag. Vriendenboeken zijn klaar voor verzending op werkdag vier of vijf (afhankelijk van het tijdstip dat je je vriendenboek hebt besteld). Levering is in principe de volgende werkdag via GLS. De totale productie en levertijd is gemiddeld 5-7 werkdagen voor Nederland en België. 
 

Kan ik de levertijd versnellen?

Bestel je je vriendenboek voor 9 uur 's ochtends, dan gaat deze dezelfde dag nog in productie. De productie wordt verzorgd door Telstar Print in Pijnacker. Mocht je in de buurt wonen, dan kun je het vriendenboek daar ook zelf ophalen. Dat scheelt weer een dag. Doe dit echter altijd in overleg met ons.

Veel te laat met bestellen? Wij kunnen een online vriendenboek bladerboek voor je maken. 

Hoe wordt een vriendenboek verzonden?

Na maximaal 5 werkdagen versturen wij je vriendenboek per pakketdiensten van GLS. Levering is in principe de volgende werkdag in Nederland én België. GLS belt  bij je aan om je vriendenboek persoonlijk te overhandigen.  

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media