fbpx
Skip to main content

MIJN VRIENDENBOEK IS TE LAAT BESTELD. HELP!

Hebben jullie een oplossing?

Op onze website kun je lezen dat we een levertijd hanteren van vijf tot zeven werkdagen. Bestel je je vriendenboek voor 9 uur ’s ochtends, dat is je vriendenboek meestal op werkdag vier klaar en is de levering de volgende werkdag via GLS of DHL (niet in het weekend). Helemaal garanderen kunnen we dat niet, maar meestal gaat het goed. 
 
We begrijpen dat het vervelend is als je je vriendenboek te laat bestelt. Wij realiseren ons ook terdege dat een vriendenboek bijna altijd een cadeau is dat overhandigd wordt tijdens een feestelijke gelegenheid. Op zo’n moment wil je niet graag met lege handen staan, zeker omdat de meeste gasten een bijdrage hebben geleverd aan het vriendenboek. Daar hebben we alle begrip voor. Wij hopen dat je ook begrijpt, dat wij gaan voor een kwalitatief hoogwaardig vriendenboek en dat heeft wat tijd nodig.

Ben je te laat met bestellen, dan hebben we echter wel een oplossing voor je

Je mag ons nl. altijd vragen om een online bladerboek van je vriendenboek te maken, zoals de voorbeeldboeken op onze website. Het is wel niet het echte boek, maar je hebt dan wel iets leuks om te laten zien. Je kunt het online vriendenboek op je laptop laten zien of het tonen op een groot scherm. Vooral dat laatste kan een leuke aanvulling zijn van je speech tijdens een huwelijk(sjubileum), pensioen of een speciale verjaardag. Aan het online vrienden-bladerboek zijn verder geen kosten verbonden, service van de zaak 😊. Het online vriendenboek heeft als bijkomend voordeel, dat iedereen wel het vriendenboek kan bekijken, want dat willen alle deelnemers natuurlijk, maar dat het boek niet van het hand tot hand gaat tijdens een feest. 
Ben je wel op tijd met bestellen, maar wil je toch graag een online bladerboek?  Ook dat kan bij ons. Je hoeft het ons alleen maar te vragen! De online vriendenboeken blijven ongeveer twee weken online staan.

Voorbeeld online vriendenboek

tips

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media