fbpx
Skip to main content

AFSCHEIDSBOEK GROEP 8 IS BELANGRIJK OMDAT..

Wisten wij veel dat wij herinneringen maakten...

....We hadden gewoon lol. Onze afscheidsboeken groep 8 zijn iedere zomer razend populair en worden alleen maar gewilder. De mooie prijs én kwaliteit (onze klanten waarderen onze vriendenboeken met een 9.2) spelen ongetwijfeld een rol, maar is meer.....

12 redenen waarom een afscheidsboek niet mag ontbreken

 1. Kinderen kunnen zelf aan de slag en online de vragen beantwoorden en foto’s toevoegen en dat vinden ze ook hartstikke tof. Ze kunnen hun eigen verhaal vertellen en zelf de foto's uitkiezen die zij leuk vinden. Als eindredacteur van het vriendenboek hoef je alleen te zorgen voor ‘de extra’s’, zoals het voorwoord, de omslag van het boek of het toevoegen van extra fotobladen. Je hebt overigens wel toegang tot alle vriendenpagina’s en kunt eventuele spelfoutjes weghalen (hoeft niet, want het heeft ook wel wat dat het niet perfect is😊), of andere aanpassingen doen als dat nodig mocht zijn.
 2. Welk kind heeft er nu op de basisschool geen vriendenboekje gehad? En vaak wel meer dan één. Maar staan ook alle klasgenoten in dat vriendenboekje? Dat is vaak wel het plan, maar het kwam er gewoon niet altijd van. In het afscheidsboek groep 8 heb je alsnog al je klasgenootjes in één vriendenboek en dat is best heel speciaal.
 3. Alle juffen en meesters van de afgelopen 8 jaren kun je ook een plaatsje geven in het afscheidsboek. Met een eigen vriendenpagina, foto of een persoonlijke tekst die je uploadt op een fotoblad. Natuurlijk mag een leuke groepsfoto van alle juffen en meesters niet ontbreken.
 4. De foto’s! Ieder kind kan zijn eigen favoriete foto’s toevoegen aan zijn of haar vriendenpagina. Je kunt ook nog extra fotobladen toevoegen aan het afscheidsboek. Hoe leuk is het om foto’s van de school, de klas, het schoolplein, schoolreisjes en uitstapjes een mooi plekje te geven in het vriendenboekje.
 5. Het boek is natuurlijk een prachtig afscheidscadeau voor de kinderen, maar stiekem ook wel een beetje voor de ouders. Wedden dat je het boek van je kind nog regelmatig met enige weemoed doorbladert (ze worden zo snel groot…cliché maar oh zo waar).
 6. Natuurlijk ontvangt de juf of meester van groep 8 ook zo’n mooi afscheidsboek. Heb je als ouders gelijk een geweldig en gezamenlijk cadeau en de juf of meester ontvangt een onvergetelijke herinnering aan alle achtstegroepers.
 7. Het afscheidsboek is super voor nu, maar nog veeeeeel leuker voor later. Over dertig jaar is dat vriendenboekje van toen een boek waarvan je kind nog steeds geniet. Een boek dat je kind misschien wel ooit laat zien aan zijn eigen kinderen.
 8. Bij een fotoboek zit je vaak te tellen of ieder kind wel evenveel voorkomt in het boek. Dat is bij een vriendenboek echt geen issue. Ieder kind heeft twee pagina’s ter beschikking, voor iedereen dus evenveel ruimte. Het is echt eerlijk verdeeld en dat is toch stukken leuker.
 9. Je kind is van de digitale generatie, doet alles online. Maar een prachtig vriendenboek, je eigen vriendenboek, in handen hebben is onbetaalbaar. Zeker als je zelf aan het boek hebt meegewerkt en het er ook nog eens supermooi uitziet.
 10. Het afscheidsboek is een geweldige afsluiting van de laatste afscheidsavond of de allerlaatste dag op school. Het is echt prachtige manier om 8 jaar basisschool heel feestelijk en speciaal af te ronden.
 11. Een vriendenboek is een ‘luxe’ die betaalbaar is. Ook grote groepen van 30 kinderen hebben voor nog geen twaalf euro een afscheidsboek.
 12. De software! Sinds april 2020 heeft Vriendenboeken.nl spiksplinternieuwe software, alles werkt nog gemakkelijker. Er is heel veel keuze uit designs, wil je liever een kleurtje dan kan dat ook (je kunt via een kleurcode je kleur keizen) én je eigen achtergrond uploaden is ook mogelijk. Je kunt per thema kiezen uit heel veel vragen, maar zelf vragen maken kan ook.

Ga vandaag nog aan de slag met jullie afscheidsboek groep 8

'Wisten wij veel dat wij herinneringen maakten, we hadden gewoon lol'....In een afscheidsboek leg je al deze herinneringen aan acht jaren basisschool, toekomstdromen en vriendschappen voor altijd vast. Echt een boek voor het leven. Als je hier klikt kun je de prijs berekenen voor de afscheidsboeken.

VOORBEELD VRIENDENPAGINA'S AFSCHEIDSBOEK GROEP 8

1 voorbeelden achtergronden designs afscheidsboek groep 8

Voorbeeld afscheidsboek groep 8

basisschool, groep 8

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media