fbpx
Skip to main content

TOP IDEE VRIENDENBOEK & VRIENDENBOEKJE

Combineer je ingevulde vriendenboek met lege invulbladen

Tijdens een huwelijk, vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, babyshower of afscheidsfeest word je nog wel eens gevraagd een gastenboek ter plekke invullen. Het is niet iedereen gegeven om dan op zo’n moment iets leuks en origineels te schrijven. Veel verder dan….. van harte gefeliciteerd, je bent een topper, we gaan nog veel leuke herinneringen maken, het ga je goed, veel geluk, geniet van je pensioen……komen we vaak niet. Natuurlijk heb je altijd makkelijke schrijvers die daar hun hand niet voor omdraaien, maar de meerderheid ons moet er toch diep over nadenken. Geen schande hoor, voor de meesten van ons zal dit herkenbaar zijn. Toch wil je op zo’n moment vaak wel iets persoonlijks zeggen, een leuke herinnering ophalen of je waardering uitspreken. Dat lukt ook wel, als je rustig alleen kunt zitten en erover nadenken. Daarom zijn onze vriendenboeken ook zo geliefd. Lekker thuis achter je laptop of via je mobiel jouw verhaal schrijven én leuke foto’s toevoegen. Het resultaat is zoveel persoonlijker en eerlijk gezegd ook mooier; want wie schrijft er tegenwoordig nog echt netjes. Zijn we gewoon niet meer gewend 😊.

In onze vorige blog 'foto's plakken in je vriendenboek' schreven we dat het ook best leuk is om foto’s van de speciale dag zelf toe te voegen aan je vriendenboek. Dan kan ook bij ons omdat je heel gemakkelijk lege leuke fotobladen kunt toevoegen aan je vriendenboek. Behalve foto’s van de dag zelf, willen je vrienden, familie of collega’s soms toch nog kort wat zeggen over de dag zelf: over de toffe outfit van de bruid, over de speech van de kersverse gepensioneerde, over de locatie of over iets wat die dag gebeurde en vooral niet mag worden vergeten. Daarnaast heb je altijd vrienden of collega’s die te laat waren met het invullen van een vriendenpagina en toch wel heel graag in dat mooie vriendenboek willen staan. Een vergeet vooral niet degene die het vriendenboek cadeau krijgt. Extra lege pagina’s kunnen leuk zijn om herinneringen van de feestelijke dag op te schrijven. Vind jij lege pagina’s voor teksten een goed idee? Ook dat kan bij Vriendenboeken.

SCHRIJVEN IN HET VRIENDENBOEK

Je kunt nl. bij onze vriendenboeken heel simpel extra lege pagina’s toevoegen die je later nog kunt vullen met teksten en foto’s. Je kunt dit doen op twee manieren:

  1. Je kiest de optie fotobladen toevoegen en kiest dan voor een lichte kleur als achtergrond, bijvoorbeeld wit, beige of lichtblauw. Voeg je verder geen foto’s toe dan blijf deze pagina leeg in je vriendenboek en kun je dit fotoblad gebruiken om teksten te schrijven en eventueel foto’s toe te voegen.
  2. Er is echter ook een tweede mogelijkheid. Je kiest niet voor fotobladen, maar voor onze sfeerbladen. Vervolgens kies je voor de optie ‘handgeschreven berichtjes’ of ‘handgeschreven bericht en foto’. Je kunt daarna kiezen uit verschillende ontwerpen die je met 1 muisklik toevoegt aan je vriendenboek.

Tips VRIENDENBOEK MET ZELF GESCHREVEN BERICHTJES EN FOTO'S

  1. Kies je voor een combinatie vriendenboek en lege invulbladen, kies dan bij je bestelling voor uncoated papier, dat is gemakkelijker om op te schrijven.
  2. Zorg dat er een polaroid camera aanwezig is tijdens het feest. Schrijft iemand een persoonlijk bericht, maak dan een foto en plaats het bij het bericht.
  3. Wil je wat laten schrijven, kies dan voor de uitvoering spiraal. Die kun je plat open neerleggen en dat schrijft wat gemakkelijker. We hebben onze vriendenboeken in twee formaten, 20x20cm en 30x30cm. Kies je voor het grote formaat (30x30cm is echt groot, meet maar na met een lineaal😊) dan is er echt voldoende ruimte om meerdere personen wat te laten schrijven op twee pagina’s.
  4. Liever een compleet leeg gastenboek. Lees dan ons verhaal over een leeg gastenboek voor het maximale resultaat.

VOORBEELDEN GESCHREVEN TEKSTEN IN EEN VRIENDENBOEK, met en zonder foto's

vriendenboek vriendenboekje extra pagina met persoonlijke berichtjes

 

VRIENDENBOEK (30X30CM) OF VRIENDENBOEKJE (20X20), ECHT HET ALLERMOOISTE CADEAU

Op zoek naar een persoonlijk en wel heel tof cadeau? Maak samen een vriendenboek, dat is nou echt het ultieme feel good cadeau!

VOORBEELD VRIENDENPAGINA VRIENDENBOEK

baby shower vriendinnenboek vriendenboekje voorbeeld vriendenpagina

 

tips, sfeerbladen , fotobladen

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media