fbpx
Skip to main content

FOTOBLADEN VOOR FOTO'S VAN HET FEEST

Toch leuk als de foto’s van een feest ook in het vriendenboek komen

Tuurlijk geef je een prachtig, persoonlijk, supergaaf vriendenboek cadeau tijdens een huwelijk, pensioen, babyshower of andere speciale gelegenheid😊!; maar wat doe je dan met de foto’s die op de dag zelf worden gemaakt? De dag dat jullie je vriendenboek cadeau geven?  Wat gebeurt er met de foto’s van die glunderende collega die met pensioen gaat, het stralende bruidspaar, de proostende jarige of de happy mom to be tijdens de babyshower? Natuurlijk kun je met de nieuwe foto’s later een mooi fotoboek maken, maar er is ook een andere mogelijkheid.

Zo voeg je foto's van het feest toe aan het vriendenboek

Je kunt nl. bij onze vriendenboeken heel simpel extra lege fotobladen toevoegen om de foto’s van het feest naderhand of tijdens het feest zelf (als je een polaroid camera hebt waarbij foto’s gelijk worden afgedrukt) kunt inplakken. Je kunt dit doen op twee manieren:

  1. Je kiest bij ons voor de optie fotobladen en kiest dan voor één van onze vele designs of voor een mooi kleurtje. Je eigen achtergrond toevoegen kan natuurlijk ook. Voeg je verder geen foto’s toe dan blijf deze pagina leeg in je vriendenboek en kun je dit fotoblad gebruiken om de foto’s van het feest zelf in te plakken
  2. Er is echter ook een andere optie. Je kiest niet voor fotobladen, maar voor onze sfeerbladen. Vervolgens kies je voor de optie ‘zelf foto’s plakken’. Je kunt daarna kiezen uit verschillende ontwerpen die je met 1 muisklik toevoegt aan je vriendenboek. Een kind kan de was doen.

voorbeeld foto's geplakt op een leeg fotoblad in je vriendenboekfotobladen in vriendenboek voor fotos gemaakt tijdens het feest

voorbeelden lege fotobladen om foto's te plakkenplak fotos in je vriendenboek of vriendenboekje van het feest zelf speciale fotobladen

Superleuk toch om in jullie vriendenboek van de dag zelf ook foto’s toe te voegen? Vergeet vooral niet om een foto te maken als jullie vriendenboek wordt overhandigd. Gegarandeerd een hartstikke leuk fotomoment.
Lees ook onze volgende blog over de combi foto’s plakken en teksten schrijven.

VRIENDENBOEK (30X30CM) OF VRIENDENBOEKJE (20X20), ECHT HET ALLERMOOISTE CADEAU

Op zoek naar een persoonlijk en wel heel tof cadeau? Maak samen een vriendenboek, dat is nou echt het ultieme feel good cadeau! 

voorbeeld vriendenpagina vriendinnenboek babyshower

baby shower vriendenboekje vriendenboek vriendenpagina voorbeeld

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek wandelboek

wandelboek vriendenboek vriendenboekje wandeltips 1

tips, sfeerbladen , fotobladen

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media