fbpx
Skip to main content

Afscheid collega? Een gezamenlijk cadeau maakt indruk!

Jammer dat je weggaat!

Gaat je collega jullie binnenkort verlaten vanwege een nieuwe baan? Dat laat je als naaste collega’s natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Bij de afscheidsborrel is het tijd om je collega in het zonnetje te zetten; het is tijd voor waardering, aandacht, herinneringen én een mooi cadeau. Verras je collega met een vriendenboek van het hele team vol met adviezen, sweet memories en foto’s. Wedden dat jullie vriendenboek een schot in de roos is? 

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud of blauw? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen (bedrijfs)ontwerp (logo) als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenboek vriendenpagina afscheid collega

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Je collega's bepalen zelf of ze één of twee foto's op de rechter pagina willen plaatsen. Lees hier alles over onze nieuwe software.

afscheid collega nieuwe baan cadeau vriendenboek vriendenboekje

afscheid collega cadeau vriendenboek vriendenboekje nieuwe baan

blader door een voorbeeld van een vriendenboek afscheid collega

WE GAAN JE MISSEN

Terug naar thema's

Tags: pensioen , afscheid collega .

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media