fbpx
Skip to main content

DE SCHOLEN ZIJN WEER BEGONNEN: SCHOOL BINGO

Superleuk: school bingo voor vriendenboekje, kinderkijker of afscheidsboek groep 8

De scholen zijn weer begonnen! Wat gingen de vakantieweken weer snel voorbij. Altijd een beetje spannend de eerste schooldagen; een nieuwe juf of meester voor de klas, een ander lokaal, andere vakken en meestal ook nieuwe klasgenootjes en ouders. Het is even wennen voor kinderen én ouders, maar gelukkig zijn er die geweldige leerkrachten! We wensen alle leerlingen, juffen, meesters en ouders een geweldig nieuw schooljaar toe. Een jaar van nieuwe avonturen, leerzame ervaringen, persoonlijke groei, goede vrienden, veel lachen en plezier; een schooljaar vol met heerlijke herinneringen voor later. Dat het voor iedereen een mooi jaar mag worden. Om helemaal in de stemming te komen, een speciaal school bingo!

Tip: Nieuwe schooljaar, nieuwe klas, nieuwe juf of meester? Onze kinderkijker is de leukste manier om elkaar snel beter te leren kennen. Onze KinderKijker is een vriendenboekje met daarin alle kinderen van de klas, natuurlijk mag de juf of meester ook niet ontbreken. Op deze manier leren de kinderen elkaar sneller kennen, maar ook voor de ouders is het superhandig én niet te vergeten voor de nieuwe juf of meester. Een superfijne start van het nieuwe schooljaar. Elk kind (met behulp van de ouders😊) vertelt wat over zichzelf en zijn of haar familie en voegt wat leuke foto's toe. Handig voor het begin van het schooljaar, maar ook voor later als de kinderen 'groot zijn' is het een fantastisch vriendenboekje om nog eens door te bladeren. En... voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

FOTOBLADEN, JAAROVERZICHTEN én SFEERBLADEN VOOR vriendenboekje

Ben jij de eindredacteur van de kinderkijker, jaarboek of een afscheidsboek groep 8? Dan heb je veel mogelijkheden om het vriendenboekje zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor je eigen vriendenboekje design, het toevoegen van fotobladen en jaaroverzichten (ja ook van dit jaar, dat werken wij elke maand weer bij) of misschien één van onze vele sfeerbladen. Op deze manier creëer je een uniek en heel persoonlijk vriendenboekje. Om een indruk te krijgen van alle opties hebben wij diverse voorbeelden van vriendenboeken voor je om door te bladeren.

SFEERBLADEN vriendenboekjes | kinderkijker | AFSCHEIDSBOEKEN GROEP 8

We voegen regelmatig nieuwe sfeerbladen toe. Heb je al eerder een vriendenboek gemaakt dan weet je precies wat dat inhoudt. Is het nieuw voor je, dan leggen we je graag nog even uit wat een sfeerblad is. We hebben voor elke gelegenheid sfeerbladen voor in je vriendenboek; van huwelijksjubileum, baby shower tot pensionering én kinderkijkers en afscheidsboeken groep 8. Een sfeerblad is misschien nog wel het beste te vergelijken met een soort poster of ansichtkaart op een paginagroot formaat. Een sfeerblad kan bijvoorbeeld bestaan uit inspirerende teksten, een grappige felicitatie, lieve wensen, mooie foto’s, maar het kan ook een leeg blad zijn waar later nog op kan worden geschreven. Bijvoorbeeld een pagina waar juffen, meesters of klasgenootjes nog een berichtje kunnen schrijven.

Tip: Ken je ons ABC’tje voor juffen en meesters al?

ONS NIEUWSTE SFEERBLAD vriendenboekjes scholen

Vanaf vandaag kun je dit supergave School Bingo sfeerblad met één muisklik toevoegen aan je vriendenboek. Van rugzak, pauze, schriften tot trakteren en gum 😊.

SFEERBLAD SCHOOL BINGO VOOR IN JULLIE VRIENDENBOEK

Gaaf toch?

voorbeeld 'leeg' sfeerblad vriendenboekje afscheid groep 8

Voorbeelden vriendenpagina’s vriendenboekje kinderkijker

baby shower vriendinnenboek vriendenboekje voorbeeld vriendenpagina

baby shower vriendenboekje vriendenboek vriendenpagina voorbeeld

basisschool, groep 8, bingo

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media