fbpx
Skip to main content

JUFFEN EN MEESTERS ZIJN DUIZENDPOTEN

Een leerkracht… die heeft het gewoon

Leerkrachten, dat zijn nou eens echte duizendpoten. Ze geven les, organiseren excursies en feestjes, surveilleren op het schoolplein en doen ook wel eens lekker mee met de kinderen, ze kunnen orde houden, laten zich niet gek maken door gillende kinderen, bemiddelen bij ruzietjes, zetten jarige jobs in het zonnetje, luisteren aandachtig bij  kringgesprekken, leggen geduldig tien keer alles uit, vergaderen met leerkrachten en staan ouders te woord. Een leerkracht…. die heeft het gewoon. Wat? Nou, hét! De X-factor!

Een ABC’tje speciaal voor en over juffen en meesters

Al die bezigheden, al die kwaliteiten, we hebben ze vormgegeven in het eerste en enige Alfabet voor en over juffen en meesters,  van de A van Aandacht, de K van Kringgesprek, de S van Schoolreisje tot de Z van Zorgzaam. We hebben de afbeelding van dit ABC’tje lekker groot gemaakt, zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden en opslaan. Superleuk om toe te voegen aan een vriendenboekje voor de juf of meester! 
super juf ABC

ABC ALFABET DANKJEWEL JUF BASISSCHOOL cadeau

super meester abc

ABC ALFABET DANKJEWEL MEESTER BASISSCHOOL afscheidscadeau

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA’S VRIENDENBOEKJE JUF EN MEESTER

Lijkt het je leuk om aan het einde van het schooljaar, samen met de hele klas, de juf of meester te verrassen met een vriendenboekje? Je kunt er hier meer over  lezen. Twintig extra tips met gave ideeën kun je hier lezen. Een vriendenboekje is een fantastisch gezamenlijk cadeau waaraan elk kind kan meedoen!
VRIENDENBOEK (FORMAAT 30X30CM) OF VRIENDENBOEKJE (FORMAAT 20X20CM)? LEES ONZE 8 HANDIGE KEUZETIPS!
dankjewel juf en meester
15 ideen vriendenboekje juf en meester 3

dankjewel juffen en meesters, ABC

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media