fbpx
Skip to main content

Mooiste cadeau voor juf of meester!

DANKJEWEL VOOR HET MOOIE SCHOOLJAAR

Nadert het einde van het schooljaar of heeft je kind binnenkort een Meesters- of Juffendag? Dat is hét moment om de juf of meester te verrassen met een mooi cadeau. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan badschuim, drop of een bosje bloemen. Dat persoonlijke cadeau dat hebben wij 😊. Maak Super Simpel Samen met de hele klas een onvergetelijk vriendenboekje. Met 20 kinderen nog geen € 2 per kind. Met 30 kinderen € 1,60 per kind. Ook een fantastisch cadeau als een leerkracht van je kind met pensioen gaat of met zwangerschapsverlof gaat.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek juf of meester

vriendenboek vriendenboekje bedankt voor het mooie schooljaar juf en meester

dankjewel juf en meester

dankjewel lieve juffen en meesters voor het mooie schooljaar

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals geel of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze complete voorbeelden van vriendenboeken.

SPECIALE PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboek juf of meester 

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel ouders het vriendenboekje voor de juf of meester graag willen nabestellen voor hun eigen kind. Een vriendenboek is natuurlijk ook een fantastische herinnering aan het schooljaar, de leerkracht en alle klasgenootjes. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je gebruik maken van onze speciale uitvoering voor groepen.

Geïnteresseerd? Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen. 

'Een goede leraar is het halve huiswerk'

Loesje 

NABESTELLING VRIENDENBOEK JUF EN MEESTER Terug naar thema's

Tags: basisschool, dankjewel juffen en meesters .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media