fbpx
Skip to main content

ORIGINEEL EN TOF CADEAU VOOR JUF!

DANKJEWEL VOOR HET MOOIE SCHOOLJAAR

Nadert het einde van het schooljaar, is het binnenkort Juffendag, is de juf zwanger of gaat ze met pensioen? Dat is hét moment om de juf van je kind te verrassen met een mooi cadeau. Hoe leuk is het om dat met de hele klas samen te doen, zodat alle kids betrokken zijn bij het cadeau en niemand met lege handen staat. Verras de juf met een supergaaf vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot). Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, als iedereen meebetaalt heb je het mooiste cadeau ever voor ongeveer 2 Euro per kind (ouder)! Uiteraard hebben wij ook een vriendenboekje voor de meester!

We hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Tip: Betrek ook de ouders en voeg als laatste vraag toe 'mijn ouders nog even aan het woord'. Deze extra vraag maakt het vriendenboekje voor de leerkracht nog specialer.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek of vriendenboekje cadeau juf

Cadeau cadeautje juf leerkracht einde schooljaar vriendenboekje vriendenboek

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze complete voorbeelden van vriendenboeken.

ZO MAAK JE jullie vriendenboek NOG MOOIER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen.

Cadeau vriendenboek vriendenboekje leerkracht JUF jaaroverzicht sfeerbladen

PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboekje juf of meester 

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel ouders het vriendenboekje voor de juf of meester graag willen nabestellen voor hun eigen kind. Een vriendenboek is natuurlijk ook een fantastische herinnering aan het schooljaar, de leerkracht en alle klasgenootjes. Vanaf 5 identieke vriendenboeken kun je gebruik maken van onze speciale uitvoering voor groepen.

Geïnteresseerd? Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen. 

'Een goede leraar is het halve huiswerk'

Loesje 

NABESTELLING VRIENDENBOEK JUF EN MEESTER Terug naar thema's

Tags: basisschool, dankjewel juffen en meesters

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media