fbpx
Skip to main content

GROEP 8 AFSCHEID ALFABET VAN A T/M Z

Wisten wij veel dat wij herinneringen maakten...

....We hadden gewoon lol. Ja…. en die L van LOL die zit natuurlijk ook in ons afscheids-ABC’tje!
 
Zit jouw kind in groep 8? Dan is het aftellen richting de afscheidsavond al een beetje begonnen voor jouw kind én voor jou als ouder. De kinderen gaan de komende maanden nog druk aan de slag met eindtoetsen en alle andere voorbereidingen voor het voortgezet onderwijs. Er moet nog geleerd worden, maar er is de komende maanden ook best ruimte voor leuke en relaxte dingen; het groep 8 kamp, de voorbereidingen van de musical of misschien wel een film en ongetwijfeld een spetterende afscheidsavond. En… niet te vergeten, samen aan de slag voor een fantastisch afscheidsboek groep 8😊.

ABC van 8 jaren basisschool

Speciaal voor de achtstegroepers hebben wij een ABC’t je gemaakt, van de A van AVI-niveau, de K van Kamp, de S van Spreekbeurt tot de Z van Zomervakantie. We hebben de afbeelding van dit ABC’tje lekker groot gemaakt, zodat je deze gemakkelijk kunt downloaden en opslaan. Superleuk om toe te voegen aan het:
ABC ALFABET GROEP 8 AFSCHEID BASISSCHOOL
klik hier voor ABc dankjewel juf en meester

Voorbeelden vriendenpagina’s vriendenboekje groep 8

Lijkt het je leuk om als afscheidscadeau een vriendenboekje te maken samen met de kids van groep 8? Bekijk onze voorbeelden van vriendenpagina's en daaronder kun je door een voorbeeld van een afscheidsboek bladeren met extra fotobladen en sfeerbladen. Op deze manier krijg je een hele goede indruk. Twintig extra tips met gave ideeën kun je hier lezen. Een vriendenboekje is een fantastische herinnering aan acht jaren op de basisschool. Leuk voor nu en misschien nog wel specialer over 20 jaar.
VRIENDENBOEKJE (FORMAAT 20X20CM) voor het afscheid groep 8 is er in twee uitvoeringen (spiraal en geniet)

1 voorbeelden achtergronden designs afscheidsboek groep 8

laat je inspireren door dit voorbeeld van een compleet afscheidsboek groep 8 

groep 8, ABC

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media