fbpx
Skip to main content

DE ALLERMOOISTE AFSCHEIDSBOEKEN GROEP 8

van een afscheidsboek geniet je je hele leven

Wat ging het snel en wat was het (vaak) leuk. Onvergetelijke jaren, mooie momenten en zoveel herinneringen. Leg herinneringen én toekomstdromen vast in het afscheidsboek voor groep 8 (of zesde klas voor onze Vlaamse lezers😊). Een heerlijk bewaarboek, leuk voor nu en misschien nog wel mooier voor 'later'. De afscheidsboeken zijn van fantastische kwaliteit, in een lekker groot formaat (20x20 cm), in verschillende uitvoeringen en voor hele mooie prijzen. Onderaan deze pagina kun je via de rekenmodule precies uitrekenen hoeveel je per boek betaalt en het totaalbedrag voor de hele klas. 

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld paars of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en heel simpel! Tekstopmaak, wisselen van designs, extra fotobladen, sfeerbladen, jaaroverzichten (op maat gemaakt voor groep 8, scroll naar beneden voor het voorbeeld), de preview bekijken, het kan allemaal. Je leest er hier alles over. 

Lees ook een afscheidsboek groep 8 in 8 stappen en 20 supergave ideeën voor het aller- allermooiste afscheidsboek groep 8.

Voorbeelden vriendenpagina's afscheidsboek groep 8

voorbeelden van vriendenpaginas vriendenboekje afscheidsboek groep 8

voorbeelden vriendenboekje afscheidsboekje vriendenpaginas groep 8 1

Wil je graag zien hoe een vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van complete vriendenboeken.

ZO MAAK JE DE afscheidsboeken groep 8 NOG MOOIER!

Maak jullie Afscheidsboek groep 8 compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen. Ook lege invul-sfeerbladen zijn mogelijk zodat de kinderen, als ze het afscheidsboekje ontvangen, nog een persoonlijk berichtje in elkaars afscheidsboeken kunnen schrijven. Speciaal voor groep 8 hebben we ook een sfeerblad met rages van de afgelopen acht jaren en een 'jaren' overzicht van 2016-2024.  Heb je een jaaroverzicht toegevoegd en wij updaten het jaaroverzicht, dan wordt dit jaaroverzicht ook automatisch aangepast in jullie afscheidsvriendenboekje.

Afscheidsboek groep 8 vriendenboekje sfeerbladen en jaaroverzicht 1

Afscheidsboek groep 8 vriendenboekje invul sfeerbladen 1

 Bereken de prijs van de afscheidsboeken groep 8

Uiteraard kun je de afscheidsboeken groep 8 ook bestellen met harde kaf, gebonden of spiraal. Ook formaat 30x30 is mogelijk. Het is wel zo dat de prijzen dan een stukje hoger liggen.

uitvoering spiraal | formaat 20x20 | vanaf 5 exemplaren

 

uitvoering geniet | formaat 20x20 | vanaf 10 exemplaren

Tags: basisschool, groep 8

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media