fbpx
Skip to main content

De allermooiste afscheidsboeken voor groep 8

van kleuter naar brugpieper

Wat ging het snel en wat was het (vaak) leuk. Onvergetelijke jaren, mooie momenten en zoveel herinneringen. Leg herinneringen én toekomstdromen vast in het afscheidsboek groep 8 (of zesde klas voor onze Vlaamse lezers😊). Een heerlijk bewaarboek, leuk voor nu en misschien nog wel mooier voor 'later'. De afscheidsboeken zijn van fantastische kwaliteit (lees hier wat scholen en ouders zeggen), in een lekker groot formaat (20x20 cm) en voor hele mooie prijzen (ook grote klassen onder de 12 Euro). Ook superleuk als cadeau voor juf en meester. Onderaan deze pagina kun je via de rekenmodule precies uitrekenen hoeveel je per boek betaalt en het totaalbedrag voor de hele klas. 

Onze software is vernieuwd. We hebben ruime keuze uit achtergrond designs. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld goud of blauw? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Ook het uploaden van je eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond van het afscheidsboek is mogelijk. Tekstopmaak, onbeperkt wisselen van designs, klassenfoto's als spread over 2 pagina's, extra fotobladen, sfeerbladen, een preview bekijken, het kan allemaal. Je leest er hier alles over. Lees ook een afscheidsboek groep 8 in 8 stappen en 20 supergave ideeën voor het aller- allermooiste afscheidsboek groep 8.

Voorbeelden vriendenpagina's afscheidsboek groep 8

Kinderen kunnen kiezen voor één foto of twee foto's op de rechter pagina. Wil je een compleet groep 8 boek bekijken, kijk dan bij onze voorbeelden.

afscheidsboek groep 8 voorbeeld vriendenpagina

afscheidsboek voor groep 8 voorbeeld vriendenpagina vriendenboek

 Bereken de prijs van de afscheidsboeken groep 8

uitvoering spiraal | formaat 20x20 | vanaf 5 exemplaren

 

uitvoering geniet | formaat 20x20 | vanaf 10 exemplaren

de allermooiste afscheidsboeken groep 8 vind je bij vriendenboeken

Tags: basisschool, groep 8 .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media