fbpx
Skip to main content

Met vriendenboeken willen wij het leven mooier maken

Inspiratiebron ‘Vriendinnenboek voor meisjes van 40’

Dit feel good vriendenboekje werd bedacht door de zussen Marjon en Lucie te Lintelo. Voor die tijd maakten ze al regelmatig vriendenboekjes voor een verjaardag of huwelijk. Je kent het vast wel, iedereen vult een A4’tje in en al die A4’tjes worden gebundeld in een mapje. Deze zelfgemaakte vriendenboekjes waren altijd een groot succes. Ook het ‘Vriendinnenboek voor meisjes van 40’ viel in de smaak. Nadeel was dat het soms lastig was om het door iedereen op tijd ingevuld te krijgen. Vooraf rouleren lukte niet altijd en dan moest het vriendinnenboek tijdens het feest nog worden ingevuld. En dat gebeurt dan niet altijd. Hierdoor ontstond het idee om de vriendenpagina’s online te laten invullen. Dit resulteerde in de website Vriendenboeken, sinds 15 maart 2013 online. 
 

Onze vriendenboeken

We zijn trots op de hoge kwaliteit en service die we leveren. Onze klanten geven ons voor kwaliteit een 9.2 en voor onze service en klantvriendelijkheid een 9.6. 

De productie van de vriendenboeken wordt verzorgd door Telstar Media en OCC Crossmedia.

Telstar Media is een moderne digitale drukkerij in Pijnacker. Zij verzorgt al meer dan 25 jaar allerhande digitaal drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook groot formaat printwerk, fotoboeken (beste getest op kwaliteit in 2017 in de jaarlijkse fotoalbum test) én onze vriendenboeken.

Sinds de zomer van 2018 is OCC Crossmedia betrokken bij de productie van hogere oplages (uitvoering spiraal en geniet). Met name de afscheidsboeken groep 8 en de sport-vriendenboeken worden door het ervaren en gedreven team van OCC Crossmedia verzorgd. OCC Crossmedia is sinds 2003 een begrip in de grafimedia branche en is gevestigd in Breda.

Missie

Vrienden, familie, collega’s, het zijn de mensen in je omgeving die je leven zinvoller, gelukkiger, liefdevoller, mooier en vrolijker maken. Al deze mensen samen in één boek, dat levert prachtige verhalen én foto’s op. Met onze vriendenboeken willen wij het leven een stukje mooier maken.  Kwaliteit en service zijn daarbij voor ons de belangrijkste pijlers. We streven naar 100% tevreden klanten.
 
 


Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media