fbpx
Skip to main content

NIEUWE SFEERBLADEN VOOR JE VRIENDENBOEK

Vriendenboekje met veel extra opties

We hebben er allemaal wel eens een vriendenboekje gehad of een vriendenpagina in een vriendenboekje ingevuld. Was het vriendenboekje vroeger echt iets voor kinderen, tegenwoordig is het een heel geliefd cadeau voor bijvoorbeeld een huwelijk, babyshower, verjaardag of een collega die een jubileum viert of afscheid neemt.  Wij zijn natuurlijk een heel klein beetje bevooroordeeld 😊, maar geloof ons, er is echt geen mooier en dierbaarder cadeau dan een vriendenboek. Bij Vriendenboeken.nl maak je een vriendenboek heel gemakkelijk online. De vriendenpagina’s worden ingevuld door de deelnemers; zij beantwoorden de vragen en voegen foto’s toe. Als eindredacteur heb je veel mogelijkheden om het vriendenboek zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door je eigen achtergronden te uploaden, fotobladen en jaaroverzichten toe te voegen of te kiezen voor één van onze vele sfeerbladen. Op deze manier creëer je een uniek en heel persoonlijk vriendenboek. Een ‘one of a kind’ vriendenboek.

Wat is een sfeerblad?

Aan een vriendenboek van Vriendenboeken.nl kun je sfeerbladen toevoegen. We hebben voor elke gelegenheid sfeerbladen voor in je vriendenboek, van huwelijksjubileum tot pensionering. Maar wat is nou precies een sfeerblad? Een sfeerblad is misschien nog wel het beste te vergelijken met een soort poster of moodboard op paginagroot formaat. Een sfeerblad kan bijvoorbeeld bestaan uit inspirerende teksten, een grappige felicitatie, lieve wensen, mooie foto’s, maar het kan ook een leeg blad zijn waar later nog op kan worden geschreven. Bij de afscheidsboeken van groep 8 worden bijvoorbeeld vaak één of twee ‘lege’ sfeerbladen toegevoegd zodat de kinderen nog een persoonlijke boodschap in elkaars afscheidsboek kunnen schrijven. Heb je een kind in groep 8 gehad, dan herken je dat waarschijnlijk wel. 
voorbeelden lege sfeerbladen vriendenboek of vriendenboekje groep 8
Voorbeelden lege Sfeerbladen voor in het Vriendenboek

Keuze uit meer dan 500 sfeerbladen

We hebben per thema sfeerbladen waar je uit kunt kiezen. Maar er zijn ook sfeerbladen met bekende uitspraken, sterrenbeelden of sfeerbladen over corona of kerst. Onlangs hebben we weer 50 nieuwe sfeerbladen toegevoegd voor in je vriendenboek. In onderstaande slider zie je wat voorbeelden. Log je in, dan kun je alle sfeerbladen bekijken.
voorbeelden sfeerbladen vriendenboek, met 1 muisklik in je vriendenboek
 
Voorbeelden Sfeerbladen Vriendenboek
 
Voorbeelden Sfeerbladen voor in je Vriendenboek

Zelf een sfeerblad maken

Ben je handig en wil je graag zelf een sfeerblad maken en toevoegen aan je vriendenboek. Ook dat kan bij Vriendenboeken.nl en dat wordt ook veelvuldig gedaan. Lees in deze blog hoe gemakkelijk dat is én lees onze uitleg over hoe je in een handomdraai je eigen fotoblad ontwerpt.
 
Mocht je vragen hebben over onze sfeerbladen of over het maken van een sfeerblad, laat het ons vooral weten, wij helpen je graag.
 

tips, sfeerbladen

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media