fbpx
Skip to main content

SPECIAAL VOOR COLLEGA DIE MET PENSIOEN GAAT

Nieuw: Pensioen Bingo Sfeerblad voor vriendenboek collega

Wij zijn natuurlijk een heel klein beetje bevooroordeeld 😊, maar geloof ons, er is echt geen mooier en dierbaarder cadeau voor je collega die met een pensioen gaat dan een vriendenboek ingevuld door al zijn collega’s (maar ook bijvoorbeeld door klanten, relaties of oud-collega’s). Wist je dat uit onderzoek is gebleken, dat een persoonlijk cadeau door collega’s die met pensioen gaan het allermeest wordt gewaardeerd? Een collega-vriendenboek is zo’n persoonlijk cadeau, een boek waarin alle collega’s (maar ook bijvoorbeeld klanten, relaties of oud-collega’s) herinneringen kunnen delen, waardering uitspreken, vertellen over hilarische momenten en waarom ze hem of haar zo zullen missen. Een waardevol en dierbaar boek, waarvan je collega, heel erg en heel vaak zal genieten. Een collega-boek is echt voor het leven, een boek dat je collega met trots kan laten zien aan zijn partner, kinderen en vrienden.

Fotobladen, jaaroverzichten maar ook sfeerbladen

Ben jij de eindredacteur van het vriendenboek voor je collega? Dan heb je veel mogelijkheden om het vriendenboek zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor je eigen achtergronden, fotobladen en jaaroverzichten toe te voegen of misschien één van onze vele sfeerbladen. Op deze manier creëer je een uniek en heel persoonlijk vriendenboek. Om een indruk te krijgen van alle opties hebben wij een volledig voorbeeldboek dat je hier kunt bekijken.

Sfeerbladen pensioen vriendenboek

We voegen regelmatig nieuwe sfeerbladen toe. Heb je al eerder een vriendenboek gemaakt dan weet je precies wat dat inhoudt. Is het nieuw voor je, dan leggen we je graag nog even uit wat een sfeerblad is. We hebben voor elke gelegenheid sfeerbladen voor in je vriendenboek, van huwelijksjubileum, afscheid groep 8 tot pensionering. Een sfeerblad is misschien nog wel het beste te vergelijken met een soort poster of ansichtkaart op een paginagroot formaat. Een sfeerblad kan bijvoorbeeld bestaan uit inspirerende teksten, een grappige felicitatie, lieve wensen, mooie foto’s, maar het kan ook een leeg blad zijn waar later nog op kan worden geschreven. Bijvoorbeeld tijdens de afscheidsreceptie van je collega. Gasten die geen vriendenpagina hebben ingevuld kunnen dan toch nog een boodschap schrijven of hun handtekening zetten.

voorbeeld 'leeg' sfeerblad pensioen voor in je vriendenboek

ons nieuwste sfeerblad pensioen collega

Vanaf vandaag kun je dit supergave pensioen bingo sfeerblad met één muisklik toevoegen aan je vriendenboek. Van cultuur snuiven, extra lang uitslapen, een serie bingewatchen tot die droomreis; je gepensioneerde collega kan het allemaal ‘afvinken’. 

sfeerblad pensioen bingo voor in vriendenboek collega

sfeerblad pensioen 1

Wil je zelf een sfeerblad maken? Ook dat kan!

Ben je handig en wil je graag zelf een sfeerblad maken en toevoegen aan je vriendenboek dan is dat ook mogelijk. Lees in deze blog hoe gemakkelijk dat is én lees onze uitleg over hoe je in een handomdraai je eigen sfeerblad kunt ontwerpen. Hartstikke leuk om te doen en je hoeft er echt niet super creatief of handig voor te zijn.

voorbeelden vriendenpagina's pensioen vriendenboek

pensioen collega met pensioen cadeau vriendenboek vriendenboekje

Voorbeelden Vriendenboeken Cadeau Pensioen Collega

pensioen , tips, bingo

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media