fbpx
Skip to main content

Pensioen collega? Persoonlijk cadeau wordt meest gewaardeerd!

we gaan je missen!

Gaat je collega binnenkort met pensioen? Met pensioen gaan is niet zomaar een afscheid, het betekent  voor je collega afscheid nemen van het werkende leven, maar ook een afscheid van alle collega's. Dat is niet niets!  Als naaste collega's laat je daarom zo'n afscheid natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Een afscheid waarbij waardering, aandacht en herinneringen centraal horen te staan. Verras je collega op zijn of haar laatste werkdag met een persoonlijk en waardevol cadeau, een vriendenboek van het hele team. Een boek vol met onvergetelijke herinneringen, tips voor de aanstaande gepensioneerde en heel veel foto’s. Wedden dat jullie gezamenlijke vriendenboek het allermooiste cadeau is. Een persoonlijk cadeau van alle collega's wordt, van alle cadeaus die de gepensioneerde ontvangt, altijd het meest gewaardeerd. Logisch toch? 

voorbeelden vriendenpagina's pensioen collega

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

pensioen collega cadeau vriendenboek vriendenboekje

collega met pensioen mooiste cadeau vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals zwart of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Bijvoorbeeld een ontwerp voorzien van het logo van je  bedrijf? Een eigen ontwerp voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

blader door een voorbeeld van een Vriendenboek Pensioen Collega

niks moet, niksen mag

Terug naar thema's

Tags: pensioen .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media