fbpx
Skip to main content

EEN FANTASTISCH CADEAU VOOR ENTHOUSIASTE FIETSERS

Een vriendenboek met de mooiste fietsroutes, getipt door vrienden

Ja ook dat kan bij ons, een heel persoonlijk vriendenboek met de mooiste fietsroutes. Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die er graag met de fiets op uit trekt? Dan is een vriendenboek met de mooiste fietsroutes een supergaaf cadeau. Leuk voor bijvoorbeeld een collega die met pensioen gaat, maar ook voor een verjaardagsfeest, een huwelijk of huwelijksjubileum is een persoonlijk fietsvriendenboek een heel origineel cadeau.

Hoe maak je een vriendenboek met fietsroutes?

Je nodigt vrienden, collega’s en familieleden uit om hun favoriete fietsroute op papier te zetten, met daarbij een mooie foto van de route en natuurlijk mag een profielfoto ook niet ontbreken. Klik hier voor een wat uitgebreidere uitleg, maar het wijst zich eigenlijk wel vanzelf.

Bij een fietsrouteboek adviseren we je om weinig vragen te kiezen, zodat er volop ruimte is om de fietsroute uit te leggen. Kies je voor minder vragen in het fietsroutevriendenboek, dan blijven er meer lettertekens over voor de antwoorden. Je zou wel kunnen eindigen met een extra vraag zoals bijvoorbeeld ‘Ik ga je missen omdat’ of ‘Dit wil ik je graag nog zeggen’. Je eigen fietsrouteboek, hoe gaaf is dat om cadeau te krijgen!

Voorbeeld vriendenpagina vriendenboek fietsroutes

vriendenboek themaboek fietsroutes

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media