fbpx
Skip to main content

9 TIPS VOOR EEN EGG-cellent PAASWEEKEND

9 Superleuke tips voor de paasdagen

Een heerlijk lang weekend voor de boeg samen met je familie en vrienden. Weet je al precies wat je met de paasdagen gaat doen of kun je nog wel wat tips gebruiken? We hebben een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Deze blog is geschreven in 2018.

Paasbrunch

Een relaxte paasbrunch is favoriet bij velen. Met familie en vrienden lekker lang en gezellig tafelen. Een combinatie van ontbijt en lunch, lekker gemakkelijk alles samen op tafel. Dat maakt het toch allemaal wat losser dan een kerstdiner van vier of vijf gangen. Bij een paasbrunch kan alles. Je combineert koude en warme gerechten, zoet en hartig, kleine hapjes, salades of een soepje. Je hoeft je veel minder druk te maken om speciale diëten of allergieën. Iedereen kan gewoon pakken wat hij of zij lekker vindt. Vergeet de eieren niet,  een paasbrunch is niet compleet zonder een gekookt eitje. Inspiratie nodig? Kijk dan eens op deze website.

Paasvuur

Woon je in het oosten van het land? Of heb je zin in een uitstapje? Bezoek dan eens een echt Paasvuur. In het Overijsselse Espelo wordt al jaren één van de grootste paasvuren van Nederland gebouwd. Eerste paasdag wordt om 20.00 uur wordt het paasvuur ontstoken.

Paasmarkten

Ben je gek op markten? Dan kun je tijdens de Paasdagen je hart ophalen. In heel Nederland worden Paasmarkten georganiseerd. In Den Haag is het drie dagen lang feest op het sfeervolle Lange Voorhout. Volop kramen met kleding, sieraden, antiek, boeken egg-cetera. Maar ook in Nijmegen, Amsterdam, Almere, Leiden, Maastricht en Vlissingen kun je je hart ophalen. 

paasEieren zoeken

Dat kan natuurlijk thuis in je eigen tuin, de heide of in het bos. Maar in het hele land worden ook heuse eierzoekfestijnen georganiseerd voor kinderen. Vaak verdeeld in leeftijdscategorieën. Je kunt bijvoorbeeld terecht op Nationaal Park de Hoge Veluwe, Plaswijckpark in Rotterdam, het Scheveningse strand of, ook niet mis, in de tuin van paleis Soestdijk.

Paaswandelingen

Pasen, voorjaar, heerlijk om na een uitgebreide paasbrunch een frisse neus te halen. De boswachters van Staatsbosbeheer kozen een paar mooie lenteroutes voor je uit. Routes over landgoederen en langs schaapskooien en andere plekken waar jong leven is te zien.

paaspop & pobparade

In het Brabants Schijndel begint vanmiddag het festivalseizoen met Paaspop. Drie dagen lang genieten van meer dan 200 artiesten. O.a. Iggy Pop, Kensington, Guus Meeuwis en De Jeugd van Tegenwoordig zijn van de partij. In Breda is het ook feest voor muziekliefhebbers met het gratis muziekfestival  POBparade.

paasraces & oldtimers

Autosportspektakel op het circuit in Zandvoort en in Venhuizen kun je terecht bij het Noordhollandse Oldtimer Festival.

paasKermis

Tratitie in Deventer. De Deventer Paaskermis. Vanaf vandaag tot en met 8 april. Vandaag extra leuk, want het is eurodag. Alle attracties voor 1 Euro!

Vriendenboek maken - speciale paasaanbieding

Dat is natuurlijk ook een topidee! De kinderen kleuren of tekenen en jij begint met jullie eigen vrienden- of familieboek. Je kunt zelf je vragen bedenken voor in het vriendenboek. De manier om je vriendenboek heel persoonlijk te maken. Met bijvoorbeeld vragen als; Wat is je mooiste paasherinnering of je favoriete paasuitje. Vind je het lastig om vragen te bedenken? Geen probleem, we hebben ook heel veel vragen waaruit je kunt kiezen. 

Je kunt in je vriendenboek herinneringen en dromen delen en gave foto’s toevoegen. Je eigen boek, dat is toch wel heel bijzonder! Een waardevol bezit voor iedere familie en hechte vriendengroep. Extra leuk, heb je een grote familie of vriendengroep en veel boeken nodig? We hebben een speciale uitvoering voor groepen, met hele speciale prijzen!

voorbeeld vriendenpagina familieboefamilieboek reunie herinnering cadeau familie

voorbeeld vrienden vriendenboek

vriendenboekje vriendenboek voor jong en oud

 

 

vrije tijd, feestdag

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media