fbpx
Skip to main content

VIER DE MIJLPALEN IN JE LEVEN

Remember to celebrate milestones as you prepare for the road ahead 

Prachtige wijze woorden van Nelson Mandela.Je eerste stapjes, voor het eerst je veters strikken, je eerste schooldag als brugpieper, het halen van je rijbewijs, voor het eerst op kamers, het zijn gebeurtenissen die eruit springen in je leven. Het zijn momenten dat je leert, je zet soms letterlijk een stap vooruit, je groeit als mens. Dit soort mijlpalen zijn onze persoonlijke prestaties en daar zijn we trots op. Waren we daar bij onze eerste stapjes zelf nog te klein voor, reken maar dat onze ouders, oma’s en opa’s glommen van trots toen we voor het eerste ‘los’ door de woonkamer liepen.

Love the life you live. Live the life you love – Bob Marley

Maar hoe zit het met die andere mijlpalen? Een kroonjaar bij een verjaardag, een huwelijk of huwelijksjubileum, de geboorte van een baby, met pensioen gaan of jubileum op het werk? Want ook dat zijn mijlpalen en toch ervaren en zien we ze op een andere manier. Deze mijlpalen zijn nl. tegelijkertijd ijkmomenten, waar staan we in het leven? Het zijn momenten van reflectie. We maken bij het behalen van deze mijlpalen heel vaak ‘even pas op de plaats’. We kijken terug op ons leven, op wat we hebben bereikt en tegelijkertijd kijken we ook vooruit. Waar dromen we nog van, wat staat er op onze bucket list, wat inspireert ons? Bij het bereiken van een mijlpaal kan het daarom zo maar gebeuren dat je ineens compleet het roer omgooit.

Never miss a party...good for the nerves….like celery - F. Scott Fitzgerald

Het bereiken van een mijlpaal is echter ook een hele mooie reden voor een feestje. Hartstikke gezellig en ook nog eens supergezond. Ja echt waar! Feesten brengt ons samen, je praat met elkaar, je lacht, ziet er op je best uit, je eet, drinkt, je danst of zingt en voelt je goed. Feesten zorgt voor ontspanning en dat kan toch alleen maar heel gezond voor je zijn?

The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate – Oprah Winfrey

Wat doe jij bij het behalen van een mijlpaal? Organiseer je een feestje? Nodig je vrienden, familie en bekenden uit om dat samen met je te vieren? Of vind je dat veel te veel gedoe? Dan is het misschien goed om daar toch eens iets langer bij stil te staan. Mijlpalen zijn de hoogtepunten in ieders leven en daar zou je eigenlijk niet zomaar aan je voorbij moeten gaan. Mijlpalen zijn uniek en heel vaak éénmalig! Je kunt ze niet meer overdoen en opnieuw beleven. Het is het moment om blij, trots en dankbaar te zijn. Het vieren van een mijlpaal betekent dat je deze blijdschap, trots en dankbaarheid deelt met je vrienden en familie. Want of je nou 25 jaar getrouwd bent of 65 wordt, een mijlpaal is het ultieme moment om iedereen die voor jou van belang is samen te brengen en ze te laten merken dat ze belangrijk zijn voor jou.

Take care of all your memories because you cannot relive them – Bob Dylan

Feest voorbij en je huis opgeruimd? Dan is het tijd om lekker na te genieten. Nagenieten van alle mooie, warme en hilarische momenten, de cadeautjes, speeches en de foto’s. Mijlpalen. Ze zijn een feestje waard. Wij wensen je in je leven veel hoogtepunten, mijlpalen en feestjes toe.

Mijlpalen cadeaus en Vriendenboeken

Mijlpalen horen bij ons leven en mijlpalen horen bij Vriendenboeken.nl.  Voor alle mijlpalen en hoogtepunten in het leven hebben wij vriendenboeken. Geen mooier en persoonlijker cadeau dan een vriendenboek. Een cadeau voor het leven!

voorbeeld vriendenboek mijlpaal babyshower

babyshower baby shower organiseren ideen cadeau vriendenboekje vriendenboek

voorbeeld vriendenboek mijlpaal 40 jaar

40 jaar verjaardag cadeau vriendenboek vriendenboekje

voorbeeld vriendenboek cadeau mijlpaal gouden huwelijk

gouden huwelijk 50 jaar getrouwd cadeau vriendenboek vriendenboekje

 

pensioen , jubileum, verjaardag, babyshower, huwelijk, huwelijksjubileum

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media