fbpx
Skip to main content

EEN VRIENDENBOEK IS EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF

Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?

Vriendenboekjes, je kent ze vast nog wel van vroeger. Al je vriendjes en vriendinnetjes schreven in jouw vriendenboekje en wat was dat een feestje. Toen, maar vast ook nu als je er weer eens in je vriendenboekje bladert. Maar de old skool vriendenboekjes zijn ook als je ietsje ouder bent nog hartstikke leuk. Al je vrienden samen in één boek, dat levert prachtige verhalen én foto’s op. Of je nou bij een hechte vriendengroep hoort of je vrienden kennen elkaar niet allemaal even goed. Dat maakt niet uit. Het zijn jouw vrienden, samen in je eigen vriendenboek. Dat is nu genieten, maar over 20 jaar nog steeds (en dat weet je misschien wel uit ervaring). Wil je in mijn vriendenboekje schrijven is nu nog steeds zo leuk als vroeger en een heerlijk cadeau voor jezelf.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

vriendenboek vriendenboekje voor jong en oud

vriendenboekje vriendenboek voor jong en oud

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals roze of goud is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

Terug naar thema's

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media