fbpx
Skip to main content

SPECIAAL: JULLIE EIGEN FAMILIEBOEK

Een boek voor en over jullie familie 

Bijzonder en echt heel speciaal, een vriendenboek waarbij de vriendenpagina's zijn ingevuld door de leden van jullie familie; van oma tot kleinkind, alle generaties doen mee. Een familieboek kan het hoogtepunt zijn van een familiefeest, familiereünie of een huwelijksjubileum. Maar..... ook zonder speciale gelegenheid is een familieboek een aanrader, voor nu én voor later. Van een familieboek geniet je nu, maar wedden dat over 50 jaar het familieboek nog steeds wordt gekoesterd. Jullie familieverhaal is met jullie eigen familieboek een blijvende herinnering. Extra leuk: voor groepen hebben we hele mooie prijzen!

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld knaloranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina vriendenboek familie

familieboek reunie herinnering cadeau familiebijeenkomst

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE jullie familieboek NOG MOOIER!

Maak jullie KINDERKIJKER compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen.
Voorbeelden sfeerbladen jaaroverzichten vriendenboek vriendenboekje familie familieboek reünie

SPECIALe PRIJS VOOR FAMILIEBOEKEN, vanaf 5 exemplaren!

Wil je 5 exemplaren  of meer? Maak dan gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen. Deze vriendenboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm: zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen.

Familie....
Als takken van een boom
groeien we allemaal in onze eigen richting
maar delen we wel voor altijd dezelfde wortels

bereken prijs familieboeken

Terug naar thema's

Tags: familie, reunie

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media