fbpx
Skip to main content

BEST LASTIG EEN GOED CADEAU VOOR OMA EN OPA

‘nee schat, ik hoef geen cadeau, ik heb een huis vol spullen’

Herken je dat? Vaak hebben je oma en opa of je ouders weinig wensen. Met de hele familie iets leuks doen, gezellige samen eten en praten, spelletjes doen, daar genieten ze des te meer van. Dat vinden ze stukken belangrijker dan cadeaus. Zit jij uren te dubben over het perfecte cadeau, winkel in, winkel uit, maar die extra spullen in huis, dat vinden zij helemaal niet belangrijk. Best logisch toch?

cadeau voor je oma en opa

Maar met een verjaardag, een gouden huwelijk en nu met de kerst in aantocht, wil je toch wel heel graag iets extra’s doen. Heb jij de allerliefste oma en opa van de wereld en wil je ze echt heel blij maken? Geef ze dan hun eigen familieboek. Een vriendenboek, maar dan ingevuld door de kinderen en kleinkinderen. Vertel over onvergetelijke familieherinneringen, wat je opa zo speciaal maakt, waarom je oma de liefste is, wat jullie mooiste uitje was en alles wat jullie belangrijk vinden.

trotse oma en opa

Je oma en opa zullen echt ontzettend genieten van hun eigen familieboek en er stiekem heel trots op zijn. Het is super persoonlijk, zelfgemaakt, staat vol met dierbare herinneringen en foto’s, het is origineel, kortom het ultieme cadeau voor je grootouders. Een cadeau recht uit het hart, een cadeau met liefde gemaakt. Een cadeau waar ze dagelijks van genieten en vast vol enthousiasme laten zien aan buren en vrienden? Mooier kan het niet.

Tip: ook geweldig als cadeau voor een robijnen, gouden of diamanten huwelijk!

voorbeelden vriendenpagina's familieboek

familieboek reunie herinnering cadeau familie

cadeau oma en opa in coronatijd

corona een superleuk cadeau voor je oma en opa

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek gouden huwelijk

gouden huwelijk 50 jaar getrouwd cadeau vriendenboek vriendenboekje

huwelijksjubileum, familie

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media