fbpx
Skip to main content

VIERT JE COLLEGA EEN JUBILEUM?

is een jubileum een prestatie?

Een dienstverband van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 of misschien over niet al te lange tijd zelfs 50 jaar? Dat mag worden gevierd. Maar wat wordt er gevierd? Dat je collega een flink aantal jaren voor hetzelfde bedrijf heeft gewerkt? Is het lange dienstverband de prestatie? Of vier je de bijdrage die een collega heeft geleverd aan de organisatie? Want is dat niet waar het tenslotte om gaat of in ieder geval zou moeten gaan?

jubileum collega: geef waardering cadeau

Zetten jullie binnenkort ook een jubilaris in het zonnetje? Houd het dan niet alleen bij dankjewel, felicitaties en het wensen van succes. Dat kunnen we allemaal. Laat je collega juist weten hoe belangrijk zijn inzet de afgelopen jaren is geweest en vertel waarom. Wat heeft hij of zij betekend voor de organisatie. Zeg het niet alleen in algemene bewoordingen, maar geef ook lekker veel voorbeelden uit de praktijk. Deel de succesverhalen, de positieve eigenschappen, de mooie momenten. Vertel waarom en waar je collega het verschil maakte, waarom er waardering is. Dat is fijn om te horen voor de jubilaris en vast en zeker inspirerend voor alle collega’s.

werk samen met allle collega's aan een onvergetelijke jubileum

Vergeet ook niet alle collega’s te betrekken bij de voorbereidingen van een jubileum. Want hoe meer collega’s betrokken zijn, des te meer herinneringen, anekdotes en voorbeelden er naar boven komen. Fijn natuurlijk voor degene die gaat speechen. Maar ook supermooi om al deze herinneringen én foto’s (want die zijn er ongetwijfeld) vast te leggen in een vriendenboek, met bijdragen van alle (oud)collega’s. Een geweldig jubileumcadeau dat de jubilaris zeker zal waarderen en erg van zal genieten. Een cadeau dat hij /zij met trots kan laten zien aan zijn familie.

vriendenboek in je eigen huisstijl - je eigen ontwerp

Maak je regelmatig een collega-vriendenboek voor een jubileum, pensioen of afscheid?

Dan hebben wij echt iets speciaals: een collega-vriendenboek in jullie eigen huisstijl. Een echt persoonlijk cadeau, maar ook zeker een visitekaartje voor jullie bedrijf of organisatie. Het ontwerp kun je laten maken door jullie eigen grafisch designer (of misschien ben je zelf ook wel handig) en heel gemakkelijk zelf uploaden. Bij Vriendenboeken.nl kun je kiezen uit onze eigen designs, maar je kunt ook (vanzelfsprekend gratis) je eigen ontwerp toevoegen. Dat kann voor de vriendenpagina's, maar ook voor de omslag en de fotobladen. Meer weten? Je leest het hier.

VOORBEELD VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEK JUBILEUM COLLEGA

jubileum collega cadeau vriendenboek vriendenboekje

jubileum collega cadeau vriendenboekje vriendenboek

OF BLADER DOOR EEN VOORBEELD VAN EEN vriendenboek VOOR EEN jubileum

jubileum collega

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media