fbpx
Skip to main content

CADEAU KERST? EEN SUPERGAAF FAMILIEBOEK!

Een familieboek maakt kerst nóg leuker

75% van de Nederlanders viert de kerstdagen met familie. Drukke dagen en best ook stressvol door alle voorbereidingen. Maar als het éénmaal zover is, is het toch ook bovenal samen genieten. Genieten van spelletjes, kerstfilms, winterwandelingen en lekker eten en drinken. Wat we tijdens deze feestelijke dagen ook veel doen is samen herinneringen ophalen. Weet je nog toen..? Wat hebben we gelachen om… Sweet memories met een lach maar soms ook met een traan. Iedere familie heeft tenslotte zijn eigen verhaal.

Leg jullie familieverhaal én familieband vast

Heb jij een fijne familieband en wil je dit jaar eens extra bij jullie familieverhaal stilstaan? Begin dan vandaag nog met je eigen familieboek. Een familieboek waarin je oma, opa, ouders, broers, zussen en je kinderen hun herinneringen, dromen, gedachten én mooiste foto’s delen. Leer je familie nog beter kennen met vragen als:

Vragen voor in je familieboek

  • Een familieherinnering die ik nooit vergeet…al word ik 100
  • Herkenbare familietrekjes
  • Uiterlijk / Innerlijk lijk ik het meest op
  • Wat hebben we gelachen toen
  • Onze familie is bijzonder omdat
  • Mijn dierbaarste kerstherinnering
  • Dierbare familietradities
  • Het liefst eet ik met kerst

Kies je voor het thema familieboek dan kun je uit heel veel vragen kiezen, maar zelf je vragen 'verzinnen' dat kan natuurlijk ook!

Familieboek ook fantastisch als cadeau voor je oma en opa

Oma's en opa's hebben vaak niet zo heel veel materiële wensen. Met de hele familie iets leuks doen, gezellige samen eten en praten, spelletjes doen, daar genieten ze des te meer van. Dat vinden ze stukken belangrijker dan cadeaus. Zit jij uren te dubben over het perfecte cadeau, winkel in, winkel uit, maar die extra spullen in huis, dat vinden zij helemaal niet belangrijk. Best logisch toch? Wat ze vast en zeker wel geweldig  vinden en vast ook ontroerd door raken is een familieboek, ingevuld door alle kinderen en kleinkinderen. Oma en opa verras je met een familieboek in groot formaat (30x30 cm) en voor de rest van de familie maak je gebruik van onze mooie prijzen voor groepen. Je kunt er hier alles over lezen.

Tip: ook een heerlijk cadeau voor een robijnen, gouden of diamanten huwelijk.

voorbeelden vriendenpagina's familieboek

familieboek reunie herinnering cadeau familiebijeenkomst

Natuurlijk kun je de vragen voor je familieboek helemaal zelf bepalen. Jullie eigen familieboek, superleuk als cadeau voor je (o)ma of (o)pa, maar zeker ook voor jezelf. Het kerstcadeau waar de hele familie intens zal genieten. Tijdens maar zeker ook na de feestdagen. Het boek dat je nog heel vaak in handen zult hebben.

Familieboek nu ook in Kerstsferen

cadeau kerst kerstmis boek vriendenboekje vriendenboek familie vrienden corona

cadeau kerst kerstmis boek vriendenboekje vriendenboek familie vrienden corona

Save

feestdag, familie, kerst , reunie

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media