fbpx
Skip to main content

FANTASTISCH IDEE VOOR GASTENBOEK HUWELIJK

Nieuw: Bingo Sfeerblad Huwelijk voor Vriendenboek Huwelijk

Wij zijn natuurlijk een heel klein beetje bevooroordeeld 😊, maar geloof ons, er is echt geen mooier en dierbaarder cadeau voor een aanstaand bruidspaar dan een vriendenboek ingevuld door familie, vrienden en goede collega's. Een huwelijksvriendenboek is een liefdevol cadeau, een extra speciaal gastenboek waarin iedereen herinneringen kan delen, waardering kan uitspreken, vertellen over hilarische momenten, foto's kan toevoegen en het bruidspaar in spe persoonlijk kan gelukwensen. Een waardevol en dierbaar boek, waarvan het liefdeskoppel, heel erg en heel vaak zal genieten. Een bruiloftsgastenboek is een cadeau voor het leven.

Fotobladen, jaaroverzichten maar ook sfeerbladen

Ben jij de eindredacteur van het gastenboek voor een huwelijk? Dan heb je veel mogelijkheden om het vriendenboek zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor je eigen achtergronden, fotobladen en jaaroverzichten toe te voegen of misschien één van onze vele sfeerbladen. Op deze manier creëer je een uniek en heel persoonlijk vriendenboek. Om een indruk te krijgen van alle opties hebben wij een volledig voorbeeldboek dat je hier kunt bekijken.

Sfeerbladen huwelijk vriendenboek

We voegen regelmatig nieuwe sfeerbladen toe. Heb je al eerder een vriendenboek gemaakt dan weet je precies wat dat inhoudt. Is het nieuw voor je, dan leggen we je graag nog even uit wat een sfeerblad is. We hebben voor elke gelegenheid sfeerbladen voor in je vriendenboek, van huwelijksjubileum, pensioen, afscheid groep 8 en natuurlijk onze supermooie gastenboeken. Een sfeerblad is misschien nog wel het beste te vergelijken met een soort poster of ansichtkaart op een paginagroot formaat. Een sfeerblad kan bijvoorbeeld bestaan uit inspirerende teksten, een grappige felicitatie, lieve wensen, mooie foto’s, maar het kan ook een leeg blad zijn waar later nog op kan worden geschreven. Bijvoorbeeld tijdens de huwelijksreceptie van jullie vrienden die in het huwelijksbootje stappen. Gasten die geen vriendenpagina hebben ingevuld kunnen dan toch nog een boodschap schrijven of hun handtekening zetten.

voorbeelden sfeerblad huwelijk voor in je vriendenboek

sfeerbladen vriendenboek gastenboek huwelijk

ons nieuwste sfeerblad voor in het gastenboek huwelijk

Vanaf vandaag kun je dit supergave bingo bruiloft sfeerblad met één muisklik toevoegen aan je vriendenboek. Van bruidstaart, huwelijksreis, de ringen en het jawoord; het kersverse bruidspaar kan het allemaal ‘afvinken’. 

sfeerblad huwelijk bingo voor in vriendenboek bruiloft

sfeerblad pensioen 1

Wil je zelf een sfeerblad maken? Ook dat kan!

Ben je handig en wil je graag zelf een sfeerblad maken en toevoegen aan je vriendenboek dan is dat ook mogelijk. Lees in deze blog hoe gemakkelijk dat is én lees onze uitleg over hoe je in een handomdraai je eigen sfeerblad kunt ontwerpen. Hartstikke leuk om te doen en je hoeft er echt niet super creatief of handig voor te zijn.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek huwelijk

pensioen collega met pensioen cadeau vriendenboek vriendenboekje

Mocht je vragen hebben over onze sfeerbladen of over het maken van een sfeerblad, laat het ons vooral weten, wij helpen je graag.

huwelijk, tips, bingo

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media