fbpx
Skip to main content

HUWELIJKSJUBILEUM ALFABET A T/M Z

Koper, Zilver, Goud, Robijn, Diamant, Briljant of misschien zelfs een Platina Huwelijk?

Daar hoort een feestje bij en hiep hoi het mag ook weer. Wat fijn is dat. Op onze website vind je blogs met de leukste ideeën voor bijvoorbeeld een Robijnen of Gouden Huwelijk. Wat er niet bij staat als idee is het Huwelijkjubileum Abc’tje. Pff denk je misschien, dat is veel te oubollig voor het diamanten huwelijk van mijn ouders. Valt mee hoor, zeker met de invulling die wij schreven in onze blog nieuwe jas voor het huwelijksalfabet. Geïnspireerd? Wij hebben lege HuwelijksABC'tjes voor je om te downloaden.

Huwelijks-ABC als recept voor een geslaagd huwelijk

Een huwelijks-ABC is niet zo lastig om te maken, de a van aanzoek, de b van bruid, de c van cupido. We hebben daarom een huwelijksjubileum-ABC’tje gemaakt met een andere invalshoek. Hoe haal je goud of diamant? Daarom het enige echte ABC van de ‘voorwaarden’ van een goed en lang huwelijk. Veel leesplezier! En…De Q van Quatsch zal misschien niet iedereen begrijpen, maar is toch een hele logische vinden wij. Quatsch staat voor geklets, onzin of kletspraat. Want zeg nou zelf, in een huwelijk zijn niet alleen serieuze gesprekken belangrijk, ook voor onzingesprekken, de slappe lach of flauwe spelletjes moet er ruimte zijn. Bij een goed huwelijk is volop ruimte voor spel, plezier en gekkigheid. Dus de Q van Quatsch is onmisbaar in elk goed huwelijk!
 
jubileum huwelijk huwelijksjubileum alfabet ABC

 Supercadeau Huwelijksjubileum

Op zoek naar een supergaaf cadeau voor een koperen, bronzen, zilveren, gouden, diamanten, briljanten of platina huwelijk? Met een vriendenboek maak je echt indruk, je (o)ma en (o)pa superblij én trots. Bekijk onze voorbeelden van ingevulde vriendenpagina's. 

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEKENHUWELIJKSJUBILEUM 

zilveren huwelijk

zilveren huwelijk 25 jaar getrouwd cadeau bruidspaar vriendenboek vriendenboekje

robijnen huwelijk 

40 jaar getrouwd robijnen huwelijk idee cadeau vriendenboek vriendenboekje

gouden huwelijk

gouden huwelijk 50 jaar getrouwd cadeau vriendenboek vriendenboekje

diamanten huwelijk

diamanten huwelijk 60 jaar getrouwd idee cadeau vriendenboek vriendenboekje

 

huwelijksjubileum, gouden huwelijk, robijnen huwelijk, zilveren huwelijk, koperen huwelijk, ABC

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media