fbpx
Skip to main content

SUPERTOF JAARBOEK BASISSCHOOL

Jaarboek leuk voor nu én later 

Een jaarboek met daarin alle kinderen van de klas en natuurlijk mag de juf of meester ook niet ontbreken. Superleuk om samen met de klas te maken aan het einde van het schooljaar. Mooi als herinnering aan het afgelopen schooljaar, maar ook voor later als de kinderen 'groot zijn' is het een heerlijk boek om nog vaak door te bladeren. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij hebben jaarboeken voor hele mooie prijzen én in verschillende uitvoeringen. Van een jaarboek geniet je echt je hele leven! Ook een fantastisch cadeau voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld knaloranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's jaarboek basisschool

Voorbeelden Vriendenboek vriendenboek Jaarboek basisschool

ZO MAAK JE EEN JAARBOEK BASISSCHOOL NOG MOOIER!

Maak jullie jaarboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen. Ook lege sfeerbladen zijn mogelijk zodat de kinderen, als ze het jaarboek  ontvangen, nog een persoonlijk berichtje in elkaars jaarboeken kunnen schrijven.

Voorbeelden Sfeerbladen jaaroverzicht Vriendenboekje Jaarboek basisschool

Voorbeelden Invul Sfeerbladen jaarboek basisschool

  PRIJZEN JAARBOEKEN BASISSCHOoL
Maak je een jaarboek, dan kun je kiezen voor onze speciale uitvoering voor groepen; heel betaalbaar en supermooi. De vriendenboeken voor groepen zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm:  zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 5 boeken. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je kiezen voor zachte kaft - geniet.

Bereken prijs jaarboeken

  'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan'

Pippi Langkous

Terug naar thema's

 

Tags: basisschool

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media