fbpx
Skip to main content

PERSOONLIJK EN SUPERTOF CADEAU ZILVEREN HUWELIJK

25 Jaar getrouwd? Tijd voor een liefdevol cadeau!

Zijn je ouders of is misschien je zus binnenkort 25 jaar getrouwd? Dan ben je vast op zoek naar dat speciale cadeau. Bij Vriendenboeken.nl hebben we dat speciale huwelijksscadeau. Verras het zilveren bruidspaar met een eigen vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, best groot) met daarin al hun dierbaren; de kinderen, familie, vrienden, collega's en buren. Een cadeau waar de aandacht, liefde en vriendschap van en voor het zilveren bruidspaar vanaf spat.  Een vriendenboek is een cadeau waar het zilveren paar over 25 jaar nog steeds volop van geniet. Een vriendenboek is nl. echt een cadeau voor het leven.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld zilver of blauw? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek Zilveren huwelijk

zilveren huwelijk 25 jaar getrouwd cadeau bruidspaar vriendenboek vriendenboekje

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE HET VRIENDENBOEK VOOR HET zilveren PAAR NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen Vriendenboek Cadeau Zilveren Huwelijk 25 jaar getrouwd

alles is liefde

Terug naar thema's

Tags: huwelijksjubileum, zilveren huwelijk

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media