fbpx
Skip to main content

WIE WINT HET BABYSHOWER ABC SPEL?

Uitleg babyshower alfabet mét gratis formulieren & certificaat

Organiseer jij voor je (schoon)zus of vriendin een babyshower en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan is het Babyshower ABC’tje vast iets voor jou. Het vergt heel weinig voorbereiding, is gratis, niet moeilijk om uit te leggen én het is hartstikke leuk om te spelen met alle vriendinnen van de aanstaande mama.

Wat heb je nodig voor het Babyshower Spel?

Het enige wat je nodig hebt zijn pennen en lege Babyshower ABC’tjes. Pennen heb je vast wel en de lege Babyshower ABC-formulieren hebben wij alvast voor je gemaakt op A4-formaat.  Als je iets naar beneden scrolt zie je het lege formulier én het certificaat voor de winnaars die je kunt downloaden, printen én klaar is kees.

Hoe speel je het Babyshower Alfabet?

Iedereen krijgt een leeg formulier. Het is uiteraard de bedoeling, dat voor elke letter een woord wordt ingevuld (die Q is overigens echt heel lastig en de Y valt ook niet echt mee😊) dat heeft te maken met baby’s of zwangerschap. Bijvoorbeeld de A van Aangifte, de B van Babyshower en de C van Consultatiebureau of Commode. Je kunt het ABC-spel op drie manieren spelen:
  1. Degene die het snelst het hele babyshower ABC heeft ingevuld is de winnaar.
  2. Je zegt van tevoren hoeveel tijd er is om het babyshower ABC in te vullen. Degene met de meeste antwoorden wint. Heeft een aantal gasten evenveel antwoorden ingevuld, dan kijk je wie van degene het origineelst is geweest; de vriend(in) die de meeste (ant)woorden heeft die de rest van de aanwezig niet heeft ingevuld. Bij B wordt bijvoorbeeld vast veel gekozen voor Baby of Babyshower, maar vul je Babyvet in dan ben je natuurlijk wel een stukje origineler. Samenvattend, eerst kijk je naar het aantal antwoorden en bij gelijkspel naar de originaliteit van de woorden. Het is wel belangrijk dat je dat van tevoren even zegt, dat zorgt ervoor dat iedereen toch wat meer probeert na te denken over het antwoord.
  3. Bij de derde mogelijkheid geef je ook een tijd vooraf aan, maar dan is het mogelijk om meerdere ABC’tjes in te vullen. Wie de meeste formulieren heeft ingevuld, of de meeste woorden, heeft gewonnen. 

DOWNLOAD HIER JE LEGE BABYSHOWER ABC FORMULIER

voorbeeld ingevuld ABC Babyshower

babyshower Alfabet Ingevuld Formulier

Een unieke prijs voor de winnaar van jullie babyshower abc

Bij een babyshower gaat het natuurlijk niet om de cadeautjes voor de gasten en laten we eerlijk zijn, alles is al duur genoeg in deze tijd. De winnaar krijgt een officieel certificaat uitgereikt, een certificaat dat is ondertekend door jullie zwangere vriendin. Op de achterkant kan iedereen zijn naam zetten met eventueel nog een berichtje. Wel leuk als je hiervoor wat pennen meeneemt die een ander kleurtje hebben dan zwart of blauw. Het babyshower certificaat wordt dan extra vrolijk en feestelijk. Dat babyshower certificaat…. Dat hebben wij ook al voor je gemaakt! Even voor de voor- en achterkant downloaden en printen. Bij het ABC babyshower formulier is het niet nodig, maar voor het babyshower certificaat is wat steviger papier net wat mooier en officiëler.

download hier je babyshower certificaat

voorkant babyshower certificaat
babyshower certificaat voorkant
 
achterkant babyshower certificaat
babyshower certificaat achterkant
 

een fantastisch Cadeau voor jullie Babyshower? Dat hebben wij!

Bij een babyshower hoort natuurlijk wel een heel speciaal cadeau. Dat speciale cadeau dat hebben wij: een vriendenboek voor een babyshower is uniek, persoonlijk, herkenbaar, grappig, lief en bovenal word je er heel blij van; de a.s. mama, maar ook iedereen die aan dit bijzondere vriendenboek heeft meegewerkt. Heerlijk om de reactie van de mama in spé te zien. Wat extra leuk is, is dat dit gezamenlijk cadeau ook nog eens heel betaalbaar is, zeker als je het bedrag samen deelt. Voor een paar euro per persoon heb je het allertofste cadeau voor je zwangere vriendin. Lijkt het je leuk om babyshower vriendenboek te maken voor je zwangere zus, vriendin of dochter? Bekijk hieronder voorbeelden van vriendenpagina's of blader hier eens door een babyshower vriendinnenboek.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek babyshower

babyshower baby shower organiseren ideen cadeau vriendenboekje vriendenboek

babyshower, ABC

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media