fbpx
Skip to main content

NIEUW & SUPERLEUK: BABY SHOWER BINGO

Baby Shower Bingo sfeerblad voor vriendinnenboek

Wij zijn een heel klein beetje bevooroordeeld 😊, maar heus, er is geen mooier, dierbaarder en liefdevoller cadeau voor de mama to be dan een speciaal voor haar gemaakt vriendinnenboek. Een waardevol en dierbaar boek, waarvan de mama, en in de toekomst ook haar kind, heel erg en heel vaak zal genieten.

FOTOBLADEN, JAAROVERZICHTEN én SFEERBLADEN VOOR VRIENDINNENBOEK

Ben jij de eindredacteur van het vriendenboek voor je zwangere zus, vriendin of misschien collega? Dan heb je veel mogelijkheden om het vriendenboek zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor je eigen vriendinnenboek design, het toevoegen van fotobladen en jaaroverzichten (ja ook van dit jaar, dat werken wij elke maand weer bij) of misschien één van onze vele sfeerbladen. Op deze manier creëer je een uniek en heel persoonlijk vriendinnenboekje. Om een indruk te krijgen van alle opties hebben wij een volledig  voorbeeldboek voor je om door te bladeren.

SFEERBLADEN vriendinnenboek baby shower

We voegen regelmatig nieuwe sfeerbladen toe. Heb je al eerder een vriendenboek gemaakt dan weet je precies wat dat inhoudt. Is het nieuw voor je, dan leggen we je graag nog even uit wat een sfeerblad is. We hebben voor elke gelegenheid sfeerbladen voor in je vriendenboek; van huwelijksjubileum, afscheid groep 8 tot pensionering én baby shower. Een sfeerblad is misschien nog wel het beste te vergelijken met een soort poster of ansichtkaart op een paginagroot formaat. Een sfeerblad kan bijvoorbeeld bestaan uit inspirerende teksten, een grappige felicitatie, lieve wensen, mooie foto’s, maar het kan ook een leeg blad zijn waar later nog op kan worden geschreven. Bijvoorbeeld tijdens de feestelijke baby shower. Vriendinnen die geen vriendenpagina hebben ingevuld kunnen dan toch nog een boodschap schrijven of hun handtekening zetten.

Tip: superleuk idee baby shower, het Baby Shower ABC, met lege invulABC'tjes én diploma om te downloaden.

ONS NIEUWSTE SFEERBLAD BABY SHOWER: oh baby oh mama

Vanaf vandaag kun je dit supergave baby Shower Bingo sfeerblad met één muisklik toevoegen aan je vriendenboek. Van speentje, commode tot slabbetje; wie is er niet groot mee geworden 😊.

SFEERBLAD BABY SHOWER BINGO VOOR IN JULLIE VRIENDENBOEK

baby shower bingo voor in je vriendenboek of vriendenboekje

Gaaf toch?

voorbeeld sfeerblad vriendinnenboek om tijdens baby shower in te vullen

vriendinnenboek baby shower leeg sfeerblad

Voorbeelden vriendenpagina’s vriendinnenboekje (20x20cm) of vriendinnenboek (30x30cm)

Vriendenboek (formaat 30x30cm) of Vriendenboekje (formaat 20x20cm)? Lees onze 8 handige keuzetips!

baby shower vriendinnenboek vriendenboekje voorbeeld vriendenpagina

baby shower vriendenboekje vriendenboek vriendenpagina voorbeeld

babyshower, bingo

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media