fbpx
Skip to main content

DOWNLOAD ABC & MAAK EEN HUWELIJKSALFABET

Het huwelijk van A t/m Z

Het is alweer een tijd geleden dat we schreven over de nieuwe jas voor het huwelijksalfabet’. Het huwelijksalfabet, de meesten van ons hebben er vast wel eens aan meegewerkt. De A van Aanzoek, zo romantisch in Parijs. De B van Biertjes, die de bruidegom zo graag drinkt etc. Je kent het vast. Het huwelijksalfabet is een beetje uit de gratie geraakt, te oubollig en het duurt vaak net te lang. Het ABC’tje mag dan als stukje tijdens een huwelijk of huwelijksjubileum niet meer erg van deze tijd zijn, maar kan, met een ietwat andere invulling, nog steeds hartstikke leuk zijn. Je kunt er alles over lezen in onze blog 'de nieuwe jas voor het huwelijksalfabet'.
 
Dat we gelijk hadden blijkt wel uit het feit dat er regelmatig wordt gevraagd om ‘lege huwelijksABC’tje’. We dachten, we maken het een stukje gemakkelijker voor jullie en geven je de mogelijkheid om een leeg huwelijksalfabet te downloaden van onze website 😊. Ook hebben we een ingevuld ABC’tje dat je kunt kopiëren. Leuk voor je gastenboek of vriendenboek voor een huwelijk of vrijgezellenfeest!

download hier je lege huwelijksABC

huwelijksalfabet ABctje huwelijk leeg formulier

VOORBEELD INGEVULD HUWELIJKSALFABET

huwelijksalfabet ABCtje huwelijk

CADEAU HUWELIJK OF VRIJGEZELLENFEEST

Nog op zoek naar een supergaaf cadeau voor een vrijgezellenfeest of huwelijk. Met een vriendenboek maak je echt indruk. Bekijk onze voorbeelden van ingevulde vriendenpagina's. Volop keuze uit designs, maar een effen kleur, bijvoorbeeld beige, kan ook. Ook is het mogelijk om je eigen achtergrond te uploaden voor het vriendenboek. Wisselen kan ook nadat je bent begonnen met je vriendenboek.

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEKEN HUWELIJK EN VRIJGEZELLENFEEST

of blader hier door een compleet vriendenboek huwelijk

huwelijk bruiloft cadeau vriendenboekje vriendenboek

vrijgezellenfeest bachelor tips ideeen cadeau vriendenboek vriendenboekje

huwelijk bruiloft cadeau vriendenboek vriendenboekje

 

huwelijk, vrijgezellenfeest, ABC

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media