fbpx
Skip to main content

DANKJEWEL JUF DANKJEWEL MEESTER

Wat vind jij zo geweldig aan de leraar van je kind?

Zijn inlevingsvermogen, haar geduld, zijn creativiteit, haar gedrevenheid, zijn enthousiasme en humor, het vertrouwen dat ze de kinderen geven? Wat het ook is, het schooljaar is extra fijn dankzij alle positieve, enthousiaste en vakkundige juffen en meesters. Zo aan het einde van het schooljaar mogen we daar best even bij stil staan.

woordenwolk juf en meester dankjewel

De laatste schooldag is het moment om de leerkracht van je kind persoonlijk te bedanken voor het mooie schooljaar van jouw kind. Zoek je nog wat inspiratie? Wij hebben prachtige vriendenboeken voor juffen en meesters*. Helemaal leuk als je zo’n persoonlijke word cloud toevoegt aan je vriendenboek. Zelf ook zo’n supergave woordenwolk maken. Via Wordart heb je veel mogelijkheden om een heel persoonlijke woordenwolk te maken voor de juf of meester van je kind.

voorbeelden woordenwolken voor juffen en meesters voor in je vriendenboekje

 

woordenwolken voor juf en meester en school 1

 *Vriendenboekje juf of meester

Ga je een gezamenlijk cadeau geven. Denk dan ook eens aan een vriendenboek voor de juf of meester. Waarom?

  •  Juist in een vriendenboek kun je alle leuke herinneringen delen en kan je kind aangeven waarom de juf of meester zo geweldig is. Een vriendenboekje is de mooiste manier om heel persoonlijk dankjewel te zeggen.
  • Je kind is echt bij het cadeau voor de juf of meester betrokken. Hij of zij denkt mee over de antwoorden en de foto's. Wedden dat ze het superspannend vinden om dit cadeau aan de juf of meester te geven. Ze kunnen vast niet wachten om te zien hoe de meester of juf reageert.
  • Vul je de vragen samen met je kind in, dan praat je gezellig over school, de juf en de klas en hoor je misschien nog eens iets dat je nog niet wist.
  • Aan de vriendenpagina van een vriendenboek kun je leuke foto’s toevoegen, maar ook tekeningen. Op deze manier kun je het vriendenboekje heel persoonlijk maken
  • Badschuim, drop, flessen wijn, vroeg of laat gaat het op en vervaagt de herinnering. Wij weten zeker een vriendenboek wordt altijd bewaard. Over dertig jaar bladert de juf of meester het boek nog met net zoveel plezier door als de eerste keer. Misschien zelfs nog wel met meer plezier. Een vriendenboek is echt een bewaarboek.
  • Niet duur. Geef je een vriendenboek dan weet je zeker dat iedereen met het cadeau kan meedoen. Deel je de kosten dan betaal je nog geen 2 Euro per persoon. Met een grote klas is de bijdrage per kind zelfs nog minder.
  • Het is een heel persoonlijk cadeau. Persoonlijker vind je waarschijnlijk niet.
  • Wil je zelf een herinnering aan het schooljaar van je kind dan kan dat met dit vriendenboek. Er zijn speciale prijzen voor afscheidsboeken groep 8 maar die gelden ook, vanaf 10 exemplaren, voor het dankjewel vriendenboek voor de juf of meester. Je hebt al een vriendenboek voor € 7,55 per kind (vanaf 15 exemplaren, uitvoering vriendenboek gehecht met nietjes) en € 9,99 (vanaf 10 vriendenboeken, uitvoering spiraal). Lees hier alle informatie over de prijzen.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje meester en juf

vriendenboek vriendenboekje bedankt voor het mooie schooljaar juf en meester

15 ideen vriendenboekje juf en meester 3

dankjewel juf en meester

basisschool, groep 8, dankjewel juffen en meesters

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media