fbpx
Skip to main content

VRIENDENBOEKJES NIET ALLEEN VOOR KINDEREN

Had jij vroeger ook een vriendenboekje?

Vriendenboekjes, we kennen ze allemaal wel. Misschien had jij vroeger nog een poesiealbum, maar dan heb je vast wel eens in een vriendenboekje ‘mogen’ schrijven. In het vriendenboekje van je kind, de buurkinderen of neefjes en nichtjes. Geen kind op de basisschool zonder vriendenboekje. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk zo’n vriendenboekje. Nu, maar zeker ook voor later. Jij bladert vast ook nog wel eens door je oude poesiealbum of vriendenboekje, toch? 

Vind jij zo'n vriendenboekje 'stiekem' nog steeds superleuk?

Ben jij van de generatie poesiealbum? En vind je zo’n vriendenboekje stiekem eigenlijk ook wel heel erg leuk? Of heb je wel zo’n oud vriendenboekje, maar zou je best een vriendenboek willen met al je huidige vrienden? Wat let je om er alsnog één in te laten vullen door je vrienden, familie en misschien zelfs wel collega’s. Prachtig toch al je dierbaren in één boek. Je kunt er zelfs voor kiezen zelf ook een vriendenpagina in te vullen. 

Vriendenboekje online invullen

Het mooie is dat het invullen en maken van een vriendenboekje tegenwoordig helemaal online kan. Je hoeft niet meer te leuren met je vriendenboekje of poesiealbum en maar wachten wanneer en in welke staat je het terug krijgt. Op die manier kun je wel een jaar bezig zijn en dat waren we vroeger ook vaak ?.

Vriendenboekje van vroeger is volwassen

Het vriendenboekje van vroeger is, zeggen wij wel eens, in de loop der tijd ook volwassen geworden. Het is nog steeds leuk voor kinderen (onze afscheidsboeken groep 8 zijn ieder jaar een giga hit) maar ook volwassenen krijgen ze graag cadeau. Wij horen zo vaak ‘echt het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen’.

Vriendenboekje nee Vriendenboek! ook een cadeautje voor jezelf

Een vriendenboek is een fantastisch cadeau voor een ander, maar waarom zou je zo’n heerlijk vriendenboek niet aan jezelf cadeau doen? Wat inderdaad, wat let je? Je mag jezelf best belonen en zo’n vriendenboek dat is nou eens echt een cadeautje aan jezelf. Goed idee? Registreer je en neus op je gemakje door alle designs en voorbeeldvragen (die vragen kun je overigens aanpassen, maakt je vriendenboek nog persoonlijker). Maak eventueel een proefboek (de uitnodigingen stuur je dan naar jezelf), bekijk de mogelijkheden en merk zelf hoe gemakkelijk alles werkt. Neem zeker ook een kijkje bij onze voorbeeldboeken dan zie je hoe gaaf een vriendenboek is.

Extra voordelen van een online vriendenboekje

 • Jij bepaalt zelf de vragen. Je kunt je eigen naam toevoegen aan een vraag of een hele nieuwe vraag bedenken. Misschien is er iets speciaals dat je je vrienden altijd al hebt willen vragen??? Nu is je kans.
 • Iedereen kan foto’s toevoegen. Het zijn heel vaak foto’s die jij nog niet eerder hebt gezien, best leuk toch?
 • Je vrienden en je familie wonen vast niet allemaal meer bij je in de buurt. Dat is met een vriendenboekje dat je online maakt natuurlijk geen enkel probleem. Iedereen vult zijn of haar eigen vriendenpagina gewoon online in.
 • Je kunt extra fotobladen toevoegen aan je vriendenboek, je kunt dus heel veel extra foto’s toevoegen
 • Bij ons kun je ook nog sfeerbladen en jaaroverzichten van bijvoorbeeld je geboorte- of trouwjaar toevoegen.
 • Je kunt een preview bekijken van je vriendenboek (zo vaak als je wilt), je weet dus precies hoe je vriendenboek eruit gaat zien.
 • Als eindredacteur heb je toegang tot de pagina’s van je vrienden. Je kunt dus typefoutjes weghalen en eventueel foto’s toevoegen.
 • Jij bepaalt de volgorde van je vriendenboek. Je allerbeste vriendin als eerste in het boek? Versleep haar vriendenpagina naar de eerste plek!
 • Ben je grafisch ontwerper of heb je een vriend of vriendin die dat kan? Dan kun je kiezen voor een vriendenboek voorzien van je eigen achtergrond design. Je eigen achtergrond kun je heel gemakkelijk uploaden. Dat kan voor de omslag, de inhoud van het vriendenboek én de fotobladen.
 • Onze vriendenboeken zijn er in twee formaten (20x20 en 30x30) en met harde en zachte kaft. Het 20x20 formaat is handig om mee te nemen, het grote formaat is echt een eye-catcher op je salontafel.
 • Je kunt een foto op de omslag plaatsen van jezelf. Een babyfoto of een mooie foto van je huidige zelf.
 • Ook handig, je betaalt pas als je klaar bent met je vriendenboek én je tevreden bent over het resultaat. 
 • Lees alles over onze nieuwe software met nog meer mogelijkheden, sinds april 2020 online!

Een vriendenboekje, het allermooiste en allerliefste cadeau

Voor alle speciale momenten in het leven hebben wij vriendenboeken. Een vriendenboek is een heerlijk feel good cadeau, altijd een schot in de roos en echt het aller- allermooiste en liefste cadeau. Geef je het cadeau gezamenlijk dan betaal je ongeveer 2 a 3 Euro per persoon (afhankelijk van formaat vriendenboek en aantal vrienden) Blader door één van onze voorbeeldboeken en je begrijpt meteen waarom onze klanten zo enthousiast zijn.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboekje

vriendenboek vriendenboekje voor jong en oud

vriendenboekje vriendenboek voor jong en oud

vriendenboekje, tips

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media