fbpx
Skip to main content

PhD CADEAU VOOR PROMOVENDUS

Bijna gepromoveerd? Daar hoort een bijzonder cadeau bij!

Na vier jaar hard werken is het dan eindelijk zover, de verdediging van het proefschrift. Spannend, maar ook.... wat een heerlijk gevoel en wat een bijzonder moment. Natuurlijk voor de kersverse dr., maar ook voor familie, vrienden en collega's die al die jaren hebben meegeleefd. Bij zo’n speciale gelegenheid hoort een speciaal cadeau. Dat speciale cadeau, dat hebben wij. Verras degene met een heel persoonlijk vriendenboekje (formaat 20x20 cm, is niet heel klein hoor😊) of vriendenboek (30x30 cm, lekker groot) met vrolijke en gekke foto's, felicitaties, herinneringen, adviezen en dromen. Een vriendenboek ingevuld door vrienden, medestudenten en familie waar de aandacht, liefde en vriendschap voor de kersverse dr. vanaf spat. Wij weten het zeker, het ultieme cadeau en dat cadeau wordt alleen maar specialer, want.....een vriendenboek is geen cadeau voor even, maar voor een heel leven.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld oranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. Superleuk als je het ontwerp van het proefschrift kunt verwerken in de achtergrond van je vriendenboek!

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek PhD - dr.

Voorbeelden Vriendenboeken Tof Cadeau voor PhD Promovendus Promovendi Drjpg

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE EEN VRIENDENBOEK VOOR EEN kersverse promovendus NOG PERSOONLIJKER!

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen en jaaroverzicht Vriendenboek Cadeau PhD promotie dr

phd?
HOERA - FANTASTISCH - HEBBES
GEWELDIG GEDAAN - TOP - FEESTJE
PETJE AF

Terug naar thema's

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media