fbpx
Skip to main content

Verhuizen of studeren in het buitenland?

een vriendenboek is een heerlijk feel good cadeau!

Gaan je beste vrienden verhuizen naar het buitenland of gaat je zoon een jaartje studeren in Rome? Dan ben je vast op zoek naar een echt feel good cadeau. Wij hebben dat cadeau voor je. Een vriendenboek ingevuld door familie, vrienden en iedereen die dierbaar is. Dit vriendenboek is een cadeau dat zeker meegaat in de koffer en heel vaak zal worden doorgebladerd in het buitenland. Ga vandaag nog aan de slag en maak met z'n allen een vriendenboek vol met foto's, tips en warme en grappige herinneringen. Echt het allermooiste cadeau.

Voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek 

Jij kiest: designs, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

vakantie zomer winter vrienden herinneringen fotoboek vriendenboek vriendenboekje

 

vriendenboek vriendenboekje cadeau dutch design nederlandse achtergrond

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of geel is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

nieuwe avonturen
nieuwe herinneringen

Terug naar thema's

 

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media