fbpx
Skip to main content

Vriendenboek steuntje in de rug voor iemand die ziek is

Heeft iemand die jou dierbaar is echt even een hart onder de riem nodig? 

Ziek zijn is altijd vervelend, maar wat doe je als iemand zo ziek is dat hij of zij echt wel een arm om zijn schouder kan gebruiken? Dat de zieke voelt ‘ze zijn mij niet vergeten’. Wil je samen met vrienden, familie of collega’s ook graag laten weten ‘we denken aan je en ‘we leven met je mee’…dan is een vriendenboek een heel mooi gebaar.

KNUFFEL VAN ONS ALLEMAAL

Een vriendenboek, ingevuld door al je dierbaren, daar worden we allemaal gelukkig van. Maar als je een vriendenboek kunt lezen op die momenten dat het leven echt even niet meezit, dan is dat toch wel extra bijzonder en heel fijn.

Voorbeelden Vriendenpagina Vriendenboek

sterkte vriendenpagina vriendenboek beterschap

cadeau zieke ziekenbezoek beterschap bloemen sterkte vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals roze of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

 wij denken aan je

Terug naar thema's

Tags: hart onder de riem .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media