fbpx
Skip to main content

EEN DIERBAAR VRIENDENBOEK VOOR ZIEKENBEZOEK

Het allerliefste cadeau voor een zieke? Oprechte persoonlijke aandacht!

Wat doe je als iemand zo ziek is dat je meer wilt doen dan een bosje bloemen of een beterschapskaart? Dat je zieke vriendin, collega, broer of zus voelt ‘ze zijn mij niet vergeten, ze denken echt aan mij’. Wil je samen met vrienden, familie of collega’s ook graag laten weten ‘we denken aan je' en ‘we leven met je mee’…dan is een vriendenboekje (20x20 cm) of vriendenboek (30x30 cm) een mooi en liefdevol gebaar.

KNUFFEL VAN ONS ALLEMAAL

Een vriendenboek, ingevuld door al je dierbaren, daar worden we allemaal gelukkig van. Maar als je een vriendenboek kunt lezen op die momenten dat het leven echt even niet meezit, dan is dat extra bijzonder en fijn. Is iemand die jou dierbaar is ziek? Een vriendenboek is echt het allermooiste cadeau.

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een vriendenboek in één kleur, bijvoorbeeld oranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen (bedrijfs)ontwerp (logo) als achtergrond van je vriendenboek is mogelijk en heel simpel! Wij leggen je graag uit hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Voorbeelden Vriendenpagina Vriendenboek OF VRIENDENBOEKJE cadeau zieke

Je kunt bij ons kiezen uit twee formaten vriendenboeken: 20x20 cm en 30x30 cm (gebonden of spiraal). Keuzestress? Lees onze handige tips!

sterkte vriendenpagina vriendenboek beterschap

cadeau zieke ziekenbezoek beterschap bloemen sterkte vriendenboek vriendenboekje

ZO MAAK JE HET VRIENDENBOEK VOOR EEN ZIEKE HELEMAAL AF

Maak het vriendenboek compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten of sfeerbladen.
Voorbeelden Vriendenboeken Sfeerbladen Cadeau Zieke
 
Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

 wij denken aan je

Terug naar thema's

Tags: hart onder de riem

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media