fbpx
Skip to main content

TOFFE KINDERKIJKER KIDS GROEP 1

Jaarboek fijne start basisschool

Een KinderKijker is een vriendenboekje met daarin alle kinderen van de klas. Natuurlijk mogen in deze speciale versie van een jaarboek ook juffen en meesters niet ontbreken. Op deze manier leren de kinderen elkaar sneller kennen, maar ook voor de ouders is het superhandig én niet te vergeten voor de nieuwe juf of meester. Een superfijne start van het nieuwe schooljaar. Elk kind (met behulp van de ouders😊) vertelt wat over zichzelf en zijn of haar familie. Ook leuk, voeg 1 vraag toe voor de ouders, bijvoorbeeld: 'mijn ouders willen ook graag nog wat zeggen'! De Kinderkijker is superhandig en gaaf voor het begin van het schooljaar, maar ook voor later als de kinderen 'groot zijn' is het een fantastisch boek om nog eens door te bladeren. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij hebben kinderkijkers voor hele mooie prijzen én in verschillende uitvoeringen. 

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een kinderkijker in één kleur, bijvoorbeeld knaloranje of groen? Ook dat kan via onze handige kleurentool waarmee je elke kleur kunt kiezen (tip: wissel tijdens het maken van je boek eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is). Het uploaden van een foto of eigen ontwerp als achtergrond van je vriendenboek is ook mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Leestip: zo kwamen wij op het idee van de kinderkijker.

voorbeelden vriendenpagina's kinderkijker

kinderkijker jaarboek smoelenboek basisschool kennismaking vriendenboekje vriendenboek

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

ZO MAAK JE DE KINDERKIJKER NOG MOOIER!

Maak jullie KINDERKIJKER compleet met onze extra fotobladen, jaaroverzichten en sfeerbladen.

Voorbeelden Sfeerbladen jaaroverzicht Vriendenboekje Kinderkijker groep 1 basisschool

PRIJZEN KINDERKIJKERS

 De kinderkijkers zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm:  zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 5 boeken. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je kiezen voor zachte kaft - geniet.

Bereken prijs kinderkijker

Terug naar thema's

  'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan'

Pippi Langkous

Tags: basisschool

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media