fbpx
Skip to main content

Maak met de hele klas een KinderKijker!

groep 1? Nieuwe klas? de kinderkijker is de leukste manier om elkaar te leren kennen

Een KinderKijker is een vriendenboekje met daarin alle kinderen van de klas. Op deze manier leren de kinderen elkaar sneller kennen, maar ook voor de ouders is het superhandig én niet te vergeten voor de nieuwe juf of meester. Een superfijne start van het nieuwe schooljaar. Elk kind (met behulp van de ouders😊) vertelt wat over zichzelf en zijn of haar familie. Superhandig  én gaaf voor het begin van het schooljaar, maar ook voor later als de kinderen 'groot zijn' is het een fantastisch boek om nog eens door te bladeren. 

Leestip: zo kwamen wij op het idee van de kinderkijker.

voorbeelden vriendenpagina's kinderkijker

kinderkijker jaarboek smoelenboek basisschool kennismaking vriendenboekje vriendenboek

kinderkijker jaarboek smoelenboek basisschool kennismaking vriendenboek vriendenboekje

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals goud of blauw is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is. 

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

Ook grote groepen hebben al een kinderkijker voor ongeveer 10 tot 11 euro*!

De kinderkijkers zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm:  zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor scholen zijn er speciale prijzen vanaf 5 boeken. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je kiezen voor zachte kaft - geniet.

*afhankelijk van uitvoering, aantal pagina's en aantal kinderkijkers. Voor bijvoorbeeld een kinderkijker, geniet, 30 exemplaren en 64 pagina's betaal je  € 10,95 per exemplaar. Voor 20 kinderkijkers, geniet en 44 pagina's is de prijs € 9,45 per vriendenboekje.

Bereken prijs kinderkijker

Terug naar thema's

  'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan'

Pippi Langkous

Tags: basisschool .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media