fbpx
Skip to main content

GEEF JE GELD ALS HUWELIJKSCADEAU?

Er staat een envelopje op de uitnodiging!

Ben jij uitgenodigd voor een huwelijk? Leuk, het is toch altijd speciaal om deel uit te maken iemands grote dag. Bij een huwelijksfeest horen natuurlijk cadeautjes. Als gast wil je het bruidspaar het liefst iets geven waar ze blij van worden. Geld is vaak een fijn cadeau. Niet gek, want een bruiloft is behoorlijk kostbaar en het bruidspaar is ongetwijfeld blij met een mooi geldbedrag. Maar als gast geeft het toch een beetje een dubbel gevoel. Een bruidspaar gun je een gevulde envelop van harte en ze zijn er ook vast heel blij mee, maar als gever voelt het vaak onpersoonlijk en ongemakkelijk. Geld als cadeau is gewoon een beetje saai en zeker geen blijvende herinnering aan een mooie dag. Voel jij dat ook zo? Dan is een huwelijksvriendenboek voor jou een goed idee. Het is een fantastisch feel good cadeau voor het bruidspaar maar ook voor iedereen die meewerkt aan het boek.

super cadeau huwelijk voor nog geen € 2.00 per persoon of stel

Omdat je een vriendenboek maakt met z’n allen betaal je gemiddeld tussen de € 1.50 en € 2.00 per persoon of stel! Daar kan dan vast nog wel wat extra geld of presentje bij. Een super persoonlijk cadeau én een mooi geldbedrag voor de pasgetrouwde stel. Hoe fijn is dat!
Wij weten zeker dat dit vriendschapsboek over 25 en 50 jaar nog steeds een grote hit is.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboek huwelijk

huwelijk bruiloft cadeau vriendenboekje vriendenboek

huwelijk bruiloft cadeau vriendenboek vriendenboekje

voorbeeld vriendenboek huwelijk

 

Save

Save

Save

Save

Save

huwelijk, huwelijksjubileum, gouden huwelijk, robijnen huwelijk, zilveren huwelijk, diamanten huwelijk, koperen huwelijk

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media