fbpx
Skip to main content

NIEUW: OLD SKOOL VRIENDENBOEKJE KIDS DIY

Een wel heel origineel en persoonlijk vriendenboekje voor jongens en meisjes

 old skool vriendenboekje kids 4

Ja het is wel wat vreemd dat wij, met onze online vriendenboeken, het hebben over een old skool vriendenboekje. En dan zetten we er ook nog eens met hoofdletters NIEUW bij. Best gek, maar als je ons verhaal leest en de afbeeldingen ziet dan snap je het helemaal. Heb je kinderen? Dan vinden jij en je kids onze nieuwe old skool vriendenboekjes vast super tof. Tip: verras je kind deze zomervakantie met een old skool vriendenboekje. Superleuk om ook door nieuwe vakantievrienden in te laten vullen.

KLIK OP DE OMSLAG EN BLADER DOOR EEN VOORBEELD VAN EEN OLD SKOOL VRIENDENBOEKJE

Hoe werkt het DIY Old Skool Vriendenboekje?

 1. Wij hebben kant-en-klare originele en echt mooie invulbladen voor dit speciale vriendenboekje. Die invulbladen kun je met 1 muisklik kunt toevoegen aan het vriendenboekje. Wil je 20 pagina’s, 60 of 75? Het kan allemaal. Je maakt het vriendenboekje precies zo ‘dik’ als jij het wil.
 2. Naast de invulbladen kun je fotobladen toevoegen. Zo maak je het vriendenboek echt heel persoonlijk. Foto’s kun je digitaal toevoegen aan de fotobladen, maar je kunt ook lege fotobladen toevoegen, waarop je later nog foto’s kunt plakken.
 3. Ook kun je lege pagina’s toevoegen voor tekeningen, krabbels, moppen, lieve berichtjes en foto's. Je kunt ze vinden bij onze sfeerbladen. Ook met 1 muisklik in je vriendenboek 😊.
 4. We hebben leuke sfeerbladen met mooie teksten, gedichtjes én een toffe verjaardagskalender. Ook een mooie aanvulling voor het vriendenboekje.
  Een jaaroverzicht van het geboortejaar van je kind mag natuurlijk ook niet ontbreken.
 5. Er is ruimte voor een persoonlijk voorwoord. Je zou bijvoorbeeld kunnen schrijven:
  Hoi beste Vriend!
  Dit is het vriendenboekje van (naam). Ik vind het echt superleuk dat je in mijn vriendenboekje wilt schrijven.
  Ik kan niet wachten om te lezen wat je hebt ingevuld. Maak je er iets moois van?
  Doei, groetjes (naam)
 6. Kies voor de omslag uit één van de vele vriendenboeken designs, een kleurtje of upload je eigen achtergrond. Het kan allemaal bij Vriendenboeken.nl

Kies je voor het old skool vriendenboekje dan kun je de stappen vrienden uitnodigen en vragen kiezen of verzinnen uiteraard overslaan.

Tips old skool vriendenboekje jongens en meisjes:

 1. Kies voor de uitvoering spiraal. Dat is handiger met het schrijven. Je kunt je vriendenboekje dan nl. 'plat' leggen.
 2. Kies bij papier (tijdens je bestelling) voor uncoated, ook dat is handiger bij het schrijven.
 3. Wij hebben twee formaten 30x30 en 20x20 cm. 30x30 is voor een vriendenboekje voor de kids wel wat aan de grote kant (meet maar na met een meetlat!). 20x20 cm is meer dan prima. Maar wil je het boek neerleggen tijdens een verjaardagsfeest, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor zo’n supergroot boek!

Onze old skool vriendenboekjes zijn van super kwaliteit. Ze worden gedrukt op stevig 200 grams papier. Het vriendenboekje van je kind gaat doordoor een leven lang mee. Leuk voor nu en misschien nog wel veel leuker voor later!

Old skool Vriendenboekje, ook leuk als verjaardagscadeau!

Voorbeelden sfeerbladen en jaaroverzicht old skool vriendenboekje

Voorbeelden sfeerbladen jaaroverzichten vriendenboek vriendenboekje jongen meisje kind 2

vriendenboekje, basisschool, school

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media