fbpx
Skip to main content

SUPERIDEE: PERSOONLIJKE PENSIOEN PLAYLIST

Bij een Pensioen hoort toch echt een feestelijk afscheid

Gaat je collega met pensioen? Of ga je misschien zelf met pensioen? Zo’n bijzondere mijlpaal mag je natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. De stap van ‘het werkende leven’ naar een leven zonder ‘9 to 5’ is best groot. Het is belangrijk om aan deze overstap aandacht besteden op een goede, positieve en feestelijke manier. Het hoeft echt niet grootschalig, maar een gezellige bijeenkomst met speeches en een persoonlijk cadeau (natuurlijk zo’n supergaaf, superpersoonlijk en supermooi vriendenboek van ons 😊) hoort er toch echt wel bij.

special touch pensioen party

Of je nu een pensioenfeest organiseert voor jezelf of voor een collega, het is belangrijk dat het voor iedereen een onvergetelijk en mooi feest wordt. Onze tip: een pensioen party geef je een speciale touch met een persoonlijke pensioen playlist. Dit kan een speellijst zijn met favoriete songs van de kersverse gepensioneerde of songs die betrekking hebben op werk, feest, een nieuwe levensfase, afscheid nemen of het goede leven. Je kunt de playlist helemaal naar eigen inzicht vormgeven. De Pensioen Playlist is gaaf als afspeellijst tijdens het feest, maar ook als achtergrondmuziek tijdens een slideshow.

Wij hebben alvast een voorzetje voor je gemaakt met 14 mooie Pensioen Party Songs. Wedden dat zo’n persoonlijke party pensioen playlist een groot succes is!

VOORBEELDEN VRIENDENPAGINA'S VRIENDENBOEK PENSIOEN COLLEGA

Lijkt het je ook leuk om als afscheidscadeau een vriendenboek te maken voor je collega die met pensioen gaat? Het is ook echt leuk, dat kunnen we je beloven. Leuk om te maken en helemaal leuk om cadeau te geven.

Ter inspiratie onderstaand een paar voorbeelden van ingevulde vriendenpagina's voor een bijzonder pensioenboek. Het eerste voorbeeld is een vriendenboek gericht op wandeltips. Onder de twee vriendenpagina's kun je door een voorbeeld van een pensioenboek bladeren met extra fotobladen, sfeerbladen en een jaaroverzicht. Een vriendenboek is echt het aller- allermooiste mooiste afscheidscadeau dat je gezamenlijk kunt geven.

wandelboek vriendenboek vriendenboekje wandeltips 1

pensioen collega met pensioen cadeau vriendenboek vriendenboekje

Voorbeelden Vriendenboeken Cadeau Pensioen Collega

pensioen , tips

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media