fbpx
Skip to main content

NIEUW! SUPERGAAF DINO VRIENDENBOEKJE

Geef je kind een dino Vriendenboekje cadeau

Is jouw kind gek op dino’s én op vriendenboekjes. Dan gun je je zoon of dochter natuurlijk een heerlijk dino vriendenboekje. Bij ons maak je een dino vriendenboekje heel gemakkelijk online. Kies uit leuke vragen, verzin ze zelf of maak ze extra persoonlijk door de naam van je kind toe te voegen aan een vraag (bijvoorbeeld het leukste dat ik met Daan heb gedaan is…). Kies één van onze leuke dino designs of upload je eigen dino achtergrond. Als alle klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, de juf, de meester, ooms, tantes, oma’s, opa’s, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en jijzelf natuurlijk, een vriendenpagina hebben gevuld met antwoorden en foto’s dan laat je het dino vriendenboekje digitaal drukken. Je kind heeft dan een supercool en heel persoonlijk dino vriendenboekje. Superleuk om samen met je kind te maken, maar natuurlijk ook een geweldige verrassing voor hem of haar als verjaardagscadeau.

voorbeeld vriendenpagina online dino vriendenboekje

dino vriendenboekje

Waarom een online dino Vriendenboekje?

De 15 voordelen van een online dino vriendenboekje

1. De vragen die in het vriendenboekje komen bepaal je helemaal zelf en je kunt de vragen nog persoonlijker maken door de naam van je kind toe te voegen aan een vraag.

2. Het vriendenboekje raakt niet per ongeluk kwijt of blijft ergens lang ‘hangen’.

3. Je kunt online foto’s toevoegen (wel zo handig in deze tijd waar je foto’s online bewaard).

4. Je kunt extra fotobladen toevoegen aan het vriendenboekje, bijvoorbeeld die leuke babyfoto’s van vroeger, vakantiefoto’s, foto’s van een verjaardagsfeest of foto’s van dino’s!

5. Je kunt lege pagina’s toevoegen voor later om nog wat te schrijven, tekenen of foto’s te plakken.

6. Je kunt een preview bekijken van het vriendenboekje (zo vaak als je wilt), je weet dus precies hoe je vriendenboek er straks ‘in het echt’ uit gaat zien.

7. Als eindredacteur heb je toegang tot de pagina’s van alle vriendjes. Je kunt typefoutjes weghalen en eventueel zelf foto’s toevoegen.

8. Jij bepaalt de volgorde van je vriendenboek. Jullie als ouders als eerste in het boek of als laatste? Of oma en opa? Versleep de vriendenpagina’s naar boven of beneden!

9. Hoe de kaft er gaat uitzien dat bepaal jij zelf. Je kun kiezen voor een dino ontwerp, één van de andere designs van Vriendenboeken.nl, maar vind je een effen kleur mooier dan kan dat ook. Je kunt een foto plaatsen en een titel geven aan het vriendenboekje.

10. Volop keuze in designs. We hebben speciale dino designs voor kinderen. Probeer er meerdere uit, want je kunt blijven wisselen en het resultaat bekijken in de preview.

11. Opmaak teksten: keuze in letterfonts, kleurtjes, centreren, dikgedrukt, cursief of vetgedrukt. Zo houd je de pagina’s extra speels.

12. De lettertekens worden geteld per pagina en niet per vraag. Vragen die niet worden ingevuld krijg je ook niet te zien in het vriendenboekje. Kinderen vinden het vaak leuk om teksten onder elkaar te plaatsen. Bijvoorbeeld mijn hobby’s zijn:

zingen

voetballen

tekenen

Ook dat is mogelijk, zolang je maar binnen het aantal lettertekens blijft.

13. Onze vriendenboeken zijn er in twee formaten (20x20cm en 30x30cm). Het is wel zo dat formaat 30x30 nou niet echt meer een vriendenboekje is, daar is het echt te groot voor 😊. Daarnaast kun je kiezen uit een gebonden of een spiraal uitvoering.

14. Ook handig, je betaalt pas als je klaar bent met het dino vriendenboekje én je tevreden bent over het resultaat.

15. De kwaliteit is super, het vriendenboekje van je kind ziet er over 25 jaar nog prachtig uit.

dino dinosaurus vriendenboekje online nieuw

Een eigen dino vriendenboekje, supergaaf voor nu, maar echt, of 30 jaar nog steeds een pronkstuk!

Veel plezier met het maken van jullie dino vriendenboekje en heb je vragen, wij helpen je graag en snel.

vriendenboekje

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media