fbpx
Skip to main content

NIEUWE DESIGNS VOOR JE VRIENDENBOEK

Strak, minimalistisch, artistiek of opvallend:

ontdek de nieuwste Vriendenboeken designs voor je vriendenboek. De afgelopen weken hebben we talloze nieuwe ontwerpen toegevoegd. Je hebt nu nog meer keuze uit mooie, inspirerende, minimalistische of stijlvolle achtergronden. Maak je een vriendenboek voor een verjaardag kijk dan bijvoorbeeld eens naar het nieuwe ‘numbers’ ontwerp. Voor een collega die met pensioen gaat is het ontwerp ‘fly away’ misschien een goed idee. 

Design fly away

 
Tip 1: Wissel tijdens het maken van je vriendenboek ook eens van achtergrond en kijk in de preview wat het effect is.

design numbers

achtergrond vriendenboek numbers

Tip 2: Wij hebben per thema vragen waar je uit kunt kiezen (zelf verzinnen mag natuurlijk ook). Wil je een contrasterend black&white design voor het vriendenboek dat je maakt voor je jarige vriend? Kies dan eerst voor een verjaardagsontwerp, dan krijg je ook de bijbehorende vragen. Heb je je vragen gekozen dan kun je altijd weer kiezen voor een andere achtergrond. 

4 nieuwe sub-thema’s bij DESIGNS DIVERS

Naast het uitbreiden van keuze in ontwerpen bij onze bestaande thema’s hebben we bij het onderdeel Designs Divers een viertal nieuwe sub-thema’s toegevoegd die zeer de moeite waard zijn, al zeggen we het zelf 😊.  Houd je bijvoorbeeld van een cartoonachtige look, kijk dan eens bij onze Poppy-Art ontwerpen. Ben je een liefhebber van eenvoud dan zijn de 2-kleuren designs misschien iets voor jou. 

Voorbeeld nieuwe ontwerpen voor je vriendenboek

Black & White vriendenboek

Een kleurrijke achtergrond is krachtig en opvallend, maar de kleurencombinatie zwart en wit blijft ook onverminderd populair. Zwart en wit is een geraffineerde en tijdloze combinatie van kleuren. Kies je voor Black & White dan weet je zeker dat je vriendenboek een echte eye-catcher is.
 
achtergrond vriendenboek black and white
 
Tip 3: Kies je voor Black en White voor de vriendenpagina’s combineer dit dan met een effen zwarte omslag voorzien van een titel in witte letters.

2-Kleuren vriendenboek

Geen ‘toeters en bellen’, maar rustig, strak, minimalistisch én stijlvol dat zijn onze nieuwe 2-kleuren designs. Mooi voor een vriendenboek met een zakelijke look of een vriendenboek voor een gouden huwelijk.
 
achtergrond vriendenboek 2 kleuren
 
Tip 4: Kies je voor deze achtergrond dan is het prachtig als je de letterkleur van de antwoorden afstemt op één van de twee achtergrond kleuren. Kies bij de kleuren goud en beige bijvoorbeeld voor gouden letters en vraag de deelnemers aan het vriendenboek dit ook te doen. Wil je voor iedereen exact dezelfde kleur kijk dan welke kleurcode je zelf hebt gekozen (letters en cijfers na het # teken) en mail deze info via je vriendenboeken account naar alle deelnemers.

Pop Art vriendenboek

 ‘Pop Art’ is eigenlijk een afkorting voor populaire kunst. Al heb je nog nooit van de naam Pop Art gehoord, je kent vast wel voorbeelden van Pop Art, denk maar aan Andy Warhol's zeefdrukken van Marilyn Monroe of de Campbell Soup Blikken. Pop Art ontwerpen zijn cartoonachtig, kleurrijk, levendig, contrastrijk, soms geestig en met uitgesproken krachtige kleuren zoals rood, oranje en groen. Een Pop Art achtergrond geeft je vriendenboek een levendige en kleurrijke uitstraling.
 
achtergrond vriendenboek pop art
 
Tip 5: Extra leuk als je de letterkleur afstemt op het ontwerp, dus niet kiezen voor de standaardkleur zwart. Het hoeft niet voor elke vriendenpagina dezelfde kleur te zijn, juist afwisseling is hier extra leuk en speels.
 
Tip 6: Je kunt bij ons ook kiezen voor het uploaden van een eigen afbeelding eigen afbeelding of ontwerp als achtergrond design van je vriendenboek. Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn, een tekening of een eigen (bedrijfs)ontwerp. Zolang het maar een jpg of png bestand is, is alles mogelijk!
 

tips, designs vriendenboek

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media