fbpx
Skip to main content

VOETBAL VRIENDENBOEK VOOR VOETBALTEAM

De ultieme herinnering aan een mooi voetbaljaar en sportief voetbalteam

Speelt je kind in een hartstikke leuk voetbalteam? Of voetbal je misschien zelf?  Hoe mooi is het dan om samen met het hele team een Voetbal Vriendenboek te maken? Een fantastische manier om alle onvergetelijke voetbalmomenten voor altijd vast te leggen. Dit heerlijke bewaarboek is over 25 jaar nog steeds een hit én een waar collecter's item! Een Voetbal Vriendenboekje  is een onvergetelijk cadeau voor het hele voetbalteam, coaches en trainers; een fantastisch boek voor nu én later.

Tip: een voetbal design is ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op voetbal!  Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje voetbalteam 

voetbal vriendenboekje vriendenboek voorbeeld vriendenpagina

vriendenboekje vriendenboek voetbal cadeau coach trainer

SPECIALE PRIJS en uitvoering voor sportclubs

De voetbal vriendenboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm: zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor sportclubs, voetbalteams en alle voetbalfans zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren (zachte kaft spiraal). Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je ook kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen.

Tip designs vriendenboek

Bij Vriendenboeken hebben wij heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals paars, groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, vriendenpagina's of fotobladen? Ook dat kan bij ons! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe tof onze vriendenboeken zijn.

'WINNEN DOE JE MET Z'N ALLEN'

JOHAN CRUIJFF

bereken prijs voetbal vriendenboeken Terug naar thema's

Tags: sport, voetbal

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media