fbpx
Skip to main content

SUPER CADEAU VOOR COACH & TRAINER VOETBALTEAM

Dankjewel voor het mooie voetbaljaar

Is het het einde van een fantastisch voetbaljaar en loopt de competitie ten einde? Is jullie voetbaltrainer misschien jarig, stapt de voetbalcoach van je kind in het huwelijksbootje of gewoon omdat jullie trainer de beste en de leukste is? Dat is het moment om jullie trainer te verrassen met een mooi cadeau van het hele voetbalteam. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan een cadeaubon of een flesje wijn toch?

Onze tip: maak Samen Super Simpel een onvergetelijk voetbal vriendenboekje (formaat 20x20 cm) of voetbal vriendenboek (formaat 30x30 cm) 😊. Wedden dat jullie gezamenlijke vriendenboek een schot in de roos is? En.... voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Het allermooiste cadeau voor de beste prijs!

Tip: ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op voetbal!  Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeeld vriendenpagina voetbal vriendenboek dankjewel coach - trainer

vriendenboekje vriendenboek voetbal cadeau coach trainer

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of fotobladen? Ook dat is mogelijk en heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe super onze vriendenboeken zijn.

SPECIALE PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboek voetbalcoach of voetbaltrainer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel van onze klanten een vriendenboek voor een sportcoach of trainer graag willen nabestellen voor zichzelf of hun kind. Een fantastische herinnering aan een sportjaar, de trainers en alle voetbalvrienden. Nabestellen kan natuurlijk en, al zeggen wij het zelf, voor hele mooie prijzen. We hebben een speciale uitvoering voor groepen (zachte kaft; geniet of spiraal). Vanaf 5 vriendenboeken kun je gebruiken maken van de speciale prijzen voor groepen.

voetbal vriendenboekje vriendenboek voorbeeld vriendenpagina

'Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen'

Johan Cruijff

NABESTELLING VRIENDENBOEk coach  Terug naar thema's

Tags: sport, voetbal

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media