fbpx
Skip to main content

Mooiste cadeau voor coach of trainer voetbalteam

DANKJEWEL VOOR HET MOOIE voetbaljaar

Einde van het sportjaar? Is de voetbaltrainer jarig? Of stapt de coach van je kind in het huwelijksbootje? Dat is het moment om de trainer te verrassen met een mooi cadeau van het hele voetbalteam. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan een cadeaubon of een flesje wijn. Maak daarom Super Simpel Samen met het hele team een onvergetelijk vriendenboekje. Met 10 kinderen nog geen €3 per kind.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboek dankjewel coach - trainer

Jij kiest: ontwerp, letterfonts, letterkleur, onderstrepen, vetgedrukt, centreren. Lees hier alles over onze nieuwe software.

vriendenboekje vriendenboek voetbal cadeau coach trainer

Tip: we hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe mooi onze vriendenboeken zijn.

SPECIALE PRIJS VOOR nabestellingen vriendenboek voetbalcoach of voetbaltrainer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel ouders het vriendenboek voor de coach of trainer graag willen nabestellen voor hun eigen kind. Een fantastische herinnering aan sportjaar, de trainers en alle teamgenootjes. En dat kan natuurlijk. Zijn er in een team 5 nabestellingen of meer, dan kun je gebruiken maken van de speciale prijzen voor sportteams.

voetbal vriendenboekje vriendenboek voorbeeld vriendenpagina

'Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen'

Johan Cruijff

NABESTELLING VRIENDENBOEk coach  Terug naar thema's

Tags: sport, voetbal .

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media