fbpx
Skip to main content

TENNIS VRIENDENBOEK VOOR TENNISTEAMS & FANS

De ultieme herinnering aan een mooi tennisjaar

Speelt je kind tennis en zit hij of zij in een supertof competititeam? Of tennis jij misschien zelf?  Hoe mooi is het dan om samen met het hele competitieteam of met alle tennisvrienden een Tennis Vriendenboek te maken? Een fantastische manier om alle onvergetelijke tennismomenten voor altijd vast te leggen. Dit heerlijke bewaarboek is over 25 jaar nog steeds een hit én een waar collecter's item! Een Tennis Vriendenboek is een onvergetelijk cadeau voor het hele tennisteam en voor de coaches en trainers; een onvergetelijke boek voor nu én later.

Tip: ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op tennis! Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeelden vriendenpagina's vriendenboekje tennis voorbeeld vriendenpagina tennis vriendenboek

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje tennis kinderen

SPECIALE PRIJzen en uitvoering  VOOR tennisteam!

De tennisvriendenboeken zijn er in twee uitvoeringen in formaat 20x20 cm:  zachte kaft - spiraalbinding en zachte kaft - geniet. Voor sportclubs, tennisteams en tennisfans zijn er speciale prijzen vanaf 5 exemplaren. Vanaf 10 identieke vriendenboeken kun je ook kiezen voor de uitvoering zachte kaft - geniet. Maak gebruik van onze speciale aanbieding voor groepen.

Tip designs vriendenboek

We hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, vriendenpagina's of fotobladen? Ook dat kan bij ons. Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je graag zien hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe tof onze vriendenboeken zijn.

'en ik ben voor niemand bang maar respecteer iedereen'

roger federer

bereken prijs tennis vriendenboeken Terug naar thema's

Tags: sport, tennis

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media