fbpx
Skip to main content

SUPERTOF CADEAU TENNISTRAINER | TENNISCOACH 

De ultieme herinnering aan een mooi tennisjaar

Einde van een fantastisch tennisjaar of zijn de competitieweken voorbij? Is jullie tennistrainer misschien jarig, stapt de tenniscoach van je kind in het huwelijksbootje of gewoon omdat jullie trainer de beste en de leukste is? Dat is het moment om jullie trainer te verrassen met een mooi cadeau van het hele tennisteam of een vaste trainingsgroep. Het liefst een cadeau dat persoonlijker is dan een cadeaubon of een flesje wijn toch?

Onze tip: maak Samen Super Simpel een onvergetelijk vriendenboekje (formaat 20x20 cm) of vriendenboek (formaat 30x30 cm) 😊. Wedden dat jullie gezamenlijke vriendenboek een schot in de roos is? En.... voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

Tip: ook leuk als achtergrond voor een vriendenboek dat je maakt voor iemand die gek is op tennis! Super Simpel, Super Leuk, Super Cadeau.

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje cadeau tennis trainer of coachvoorbeeld vriendenpagina tennis vriendenboek

voorbeeld vriendenpagina vriendenboekje tennis kinderen

SPECIALE PRIJS VOOR nabestelling tennisteam!

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel van onze klanten een vriendenboek voor een sportcoach of trainer graag willen nabestellen voor zichzelf of hun kind. Een fantastische herinnering aan een sportjaar, de trainers en alle tennisvrienden. Nabestellen kan natuurlijk en, al zeggen wij het zelf, voor hele mooi prijzen. We hebben nl. een speciale uitvoering voor groepen (zachte kaft; geniet of spiraal). Vanaf 5 identieke vriendenboeken kun je gebruik maken van de speciale prijzen voor groepen.

Tip designs vriendenboek

We hebben heel veel mooie designs waar je uit kunt kiezen, maar ook een effen kleur zoals groen of oranje is mogelijk. Wil je liever een eigen ontwerp of afbeelding als achtergrond design? Voor de omslag, de vriendenpagina's of voor de fotobladen? Ook dat is mogelijk en ook nog eens heel simpel! Je kunt hier lezen hoe gemakkelijk en speciaal dat is.

Wil je weten hoe een compleet vriendenboek eruit kan zien? Bekijk dan onze voorbeelden van vriendenboeken. We laten je graag zien hoe super onze vriendenboeken zijn.

'en ik ben voor niemand bang maar respecteer iedereen'

roger federer

bereken prijs tennis vriendenboeken Terug naar thema's

Tags: sport, tennis

Nieuws van Vriendenboeken.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of lees onze blog!

Feedback

Social media